Povezane vesti

Dajer: Zbog Vidića sam izabrao broj 15

Dajer: Zbog Vidića sam izabrao broj 15

Večernje novosti 23.03.2017
Nemanja je bio pravi ratnik na terenu i jedan od mojih idola. Voleo sam da gledam i one igrače poput Pikea i Markeaz koji su se dobro snalazili u odbrani i veznom redu - priča Erik. Jedan od najboljih mladih engleskih fudbalera je bez sumnje Erik Dajer… »
Nemanja Vidić idol broj jedan: Zvezda Engleske i Premijer lige nosi broj 15 na dresu zbog Srbina

Nemanja Vidić idol broj jedan: Zvezda Engleske i Premijer lige nosi broj 15 na dresu zbog Srbina

Mozzart sport 23.03.2017
Još jedan dokaz kakav je velikan bivši kapiten Mančester Junajteda. Erik Dajer je jedan od najboljih engleskih fudbalera. Standardan je reprezentativac Engleske, nezamenjiv je u Totenhemu i jedan je od mladih engleskih fudbalera čija cena konstantno… »
Poštovan na Ostrvu: Fudbaler Totenhema hvali Vidića: On je bio ratnik, zbog njega nosim broj 15!

Poštovan na Ostrvu: Fudbaler Totenhema hvali Vidića: On je bio ratnik, zbog njega nosim broj 15!

Sportal blic 23.03.2017
Beskompromisan, borben, nikada nije odustajao... Sve su to osobine koje su krasile Nemanju Vidića dok je igrao na Ostrvu, zbog kojih je i dobio nadimak "Stena". Bivšeg srpskog fudbalera su saigrači i navijači voleli, dok su ga protivnici poštovali… »

Vesti dana »