Povezane vesti
Izgubila sam roditelje prošle godine, i to u tri meseca: Jana Todorović otvoreno o teškim trenucima (FOTO)
Story 24.03.2017
Nakon velike tragedije o kojoj je malo govorila, pevačica Jana Todorović otkriva kako se bori sa tugom i ko joj priža najveću podršku. Popularna pevačica Jana Todorović u poslednjih nekoliko godina puni kafane zahvaljujući svom moćnom glasu i… »
Jana progovorila o najtežim trenucima: U 3 meseca sam izgubila oba roditelja ali pesma mi je pomogla
Kurir 24.03.2017
Pevačica Jana Todorović poslednje dve godine puni beogradske kafane zahvaljujući svom glasu i popularnim pesmama, ali malo ko zna nešto o njenom privatnom životu. Ona je prošle godine u roku od tri meseca ostala i bez oca i bez majke, a samo joj je… »
Vesti dana »

Studenti započeli blokadu ulaza u zgradu RTS-a koja će trajati 22 sata
Vreme pre 9 minutajoš 1 povezana

„Pumpamo do kraja“ – studenti idu peške za Beograd (blog)
Novi magazin pre 46 minutajoš 57 povezanih

Ministarka Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima smanjivane u skladu sa zakonom
Danas pre 10 satijoš 19 povezanih

Uživo "ukrajina mora ustupiti deo svoje teritorije Rusiji" Rubio: Obe strane moraju učiniti teške stvari kako bi okončali ovaj sukob (foto)
Blic pre 46 minutajoš 27 povezanih

(Video) Haos na Severnom moru, eksplozije, buknuo veliki požar Tanker prevozio gorivo za američku vojsku i sudario sa teretnim brodom
Dnevnik pre 4 satijoš 27 povezanih