Povezane vesti
Janković: Srbiji ne treba status četvrtog reda u pridruživanju EU
Nova ekonomija 28.03.2017
Srbiji ne treba status zemlje četvrtog reda u pridruživanju Evropskoj uniji, navodi u intervjuu za Večernje Novosti predsednički kandidat Saša Janković. Kako kaže, Srbija će evropske standarde obezbediti kao posledicu rekonstrukcije države koja počinje… »
Saša Janković: Podmeću mi razdor sa Šutanovcem, smejemo se
Novi magazin 28.03.2017
Srbiji ne treba status zemlje četvrtog reda u pridruživanju Evropskoj uniji, navodi u intervjuu za "Novosti" predsednički kandidat Saša Janković. Kako kaže, Srbija će evropske standarde obezbediti kao posledicu rekonstrukcije države koja počinje od… »
Izbori 2017. Saša Janković: Podmeću mi razdor sa Šutanovcem
Večernje novosti 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković za "Novosti" o putu u Evropsku uniju, KiM, NATO, odnosu sa Demokratskom strankom... SRBIJI ne treba status zemlje četvrtog reda u pridruživanju EU. Evropske standarde ćemo obezbediti kao posledicu rekonstrukcije naše… »
Vesti dana »

Šta BBC piše o nasilju u Srbiji? Sukobi, zapaljene kancelarije SNS-a i obećanje Vučiću iz Moskve da Rusija „neće ostati nema“
Nova pre 2 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 44 povezane

Selektor zlatnih „orlića“ Srbije odgovorio na pitanja Nova.rs: „Imao sam osećaj da ne možemo da izgubimo…“
Nova pre 7 minutajoš 21 povezana

Evropa ne pušta Zelenskog samog kod Trampa! Plan je da se izbegne zamka u Beloj kući i nove varnice, ozbiljna ekipa "čuva leđa" predsedniku Ukrajine (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 151 povezana

AP: Posle nereda populistički lider Srbije obećao oštar odgovor demonstrantima
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih