Povezane vesti

Jelenino ubistvo još misterija

Jelenino ubistvo još misterija

Večernje novosti 02.04.2017
Godinu dana od tragedije u Borči, u nedostatku zvaničnih vesti, javnost izvodi i bizarne teorije. DNK uzorak sa trenerke ubijene jedini put ka otkrivanju počinioca - saznaju “Novosti”. Pretpostavka da je bežala i da je sustignuta. UBISTVO… »
Godišnjica ubistva pevačice Jelene Marjanović Muž Zoran: Nadao sam se da će do danas ipak naći ubicu

Godišnjica ubistva pevačice Jelene Marjanović Muž Zoran: Nadao sam se da će do danas ipak naći ubicu

Kurir 02.04.2017
Nisam verovao da će sve ovoliko dugo trajati, ali očekujem da će zločinac kad-tad biti uhapšen, kaže Zoran Marjanović, čija je žena Jelena ubijena 2. aprila 2016. BEOGRAD - Uveren sam da će ubica, ko god da je, biti pronađen. Kad se to bude… »
Misterija ubistva pevačice duga 365 dana: Zoran Marjanović: Verovaću kad me pozove policija i kaže ko je ubio Jelenu

Misterija ubistva pevačice duga 365 dana: Zoran Marjanović: Verovaću kad me pozove policija i kaže ko je ubio Jelenu

Blic 02.04.2017
Jeleni Marjanović (33), pevačici "Grand produkcije" zverski ubijenoj prošlog 2. aprila na nasipu u Crvenki, porodica i prijatelji juče su na groblju Zbeg davali godišnji pomen. Brutalno ubistvo ni posle godinu dana opsežne istrage nije rasvetljeno… »

Vesti dana »