Povezane vesti
Vučić: U Mostaru razgovarano o saradnji i Agrokoru
Beta 04.04.2017
Premijer Srbije Aleksandr Vučić izjavio je danas da Hrvatska povodom finansijskih problema koncerna Agrokor radi što može, ali da ima problem što zbog pravila Evropske unije o državnoj pomoći ne može da interveniše. "Ja sam mogao i prelevmane da uvedem… »
Vučić sa Plenkovićem o "Agrokoru": Stvari otišle predaleko, učinićemo što možemo
RTS 04.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić boravi u Mostaru gde je izrazio bojazan da će "Agrokor" biti veoma teška tema, ne samo u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini već i u Srbiji. Aleksandar Vučić rekao je novinarima da se plaši da će "Agrokor" da bude veoma teška tema i… »
Vučić i Plenković razgovarali o Agrokoru
Beta 04.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem tokom radne večere u Mostaru kojoj su prisustvovali i drugi lideri regiona razgovarao i o rešavanju problema Agrokora i da će Srbija učiniti sve što može… »
Vesti dana »

Priznali krivicu za napad na policiju: Uslovne kazne zatvora za dvojicu demonstranata zbog nasilja u Beogradu
Euronews pre 30 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Moja greška“ /video/
Sputnik pre 2 satajoš 51 povezana

Fajnenšal tajms: Putin rekao Trampu da je uslov za okončanje rata povlačenje Ukrajine iz Donjecka
NIN pre 15 minutajoš 56 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih