Povezane vesti
Zvizdić i Plenković dogovorili zajedničku sednicu Saveta ministara BiH i Vlade Hrvatske
Blic 04.04.2017
Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković i predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić dogovorili su danas u Mostaru zajedničku sednicu dve vlade za početak juna ove godine, ali nije precizirano gde će ona biti održana. Plenković i Zvizdić su… »
Zvizdić i Plenković dogovorili sednicu dve vlade
BK TV 04.04.2017
Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković i predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić su pred sam početak 20. Međunarodnog sajma privrede u gradu na Neretvi razgovarali o unapređenju odnosa dve države, privrednoj saradnji, povećanju ulaganja i… »
Vesti dana »

Protest kod Pete beogradske gimnazije, u Novom Sadu okupljanje roditelja i učenika ispred Jovine
NIN pre 14 minutajoš 70 povezanih

Studentkinja: Dozvoljen boravak studenata na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

VIDEO Ministar Siniša Mali ponovo u supermarketu: „Neverovatno koliko sam uštedeo na jednoj kupovini koju sam danas obavio“
Nova pre 44 minutajoš 36 povezanih

(Video) Deca zarobljena ispod ruševina, jauci odjekuju! Cela sela potpuno uništena, stradalo više od 800 ljudi, očajni ljudi traže pomoć: Potresni prizori posle zemljotresa u Avganistanu
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih

Septembar počinje suncem: Kratko zahlađenje, pa povratak na 30 stepeni
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih