Povezane vesti
Rus žestoko napao Britanca u Savetu bezbednosti: Ti, gledaj me u oči, ne skreći pogled
Vesti online 13.04.2017
Na zasedanju Saveta bezbednosti UN 12. aprila se raspravljalo o nacrtu rezolucije za osudu hemijskog napada u Siriji, koji su predložile Velika Britanija, Francuska i SAD. Rusija je stavila veto na dokument, između ostalog i zbog "optužujućeg smera"… »
Rus oduvao Britanca u SB: Gledaj me u oči! A šta ste vi učinili za mir u Siriji? (video)
Pravda 13.04.2017
Na zasedanju Saveta bezbednosti UN 12. aprila raspravljalo se o nacrtu rezolucije kojom se osuđuje hemijski napad u Siriji, koji su predložile Velika Britanija, Francuska i SAD. Rusija je stavila veto na dokument, između ostalog i zbog „optužujućeg… »
Rečnik kakav se ne pamti u UN: "Pogledaj me! Da se nisi usudio da vređaš Ruse!" (video)
Blic 13.04.2017
Predstavnik Moskve na sastanku Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija usprotivio se britanskom kolegi koristeći izrazito nediplomatski jezik na sednici uoči glasanja o sirijskoj rezoluciji. Govoreći ranije pred 15 predstavnika, britanski izaslanik Metju… »
Novi veto Rusije na rezoluciju o Siriji
Danas 13.04.2017
Rusija je uložila veto na predlog rezolucije u Savetu bezbednosti UN u kojoj bi se osudila navodna upotreba hemijskog oružja u gradu na severu Sirije i zatražila brza istraga. Ovo je osmi put da je Rusija uložila veto na rezoluciju o Siriji u Savetu… »
Počela sednica Saveta bezbednosti UN o Siriji
Blic 12.04.2017
U Njujorku je počela sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na kojoj će se glasti o rezoluciji kojom se zahteva od sirijske vlade da sarađuje u istrazi o napadu za koji se sumnja da je izveden hemijskim oružjem u provinciji Idlib. Zamenik… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Brat Tanje Savić sa trudnom ženom stigao na sestrin rođendan: Ne odvaja se od plavuše, a Muki od glave do pete u belom - skockao se do bola (Video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 6 satijoš 1 povezana