Struja ubila majku i sina

Struja ubila majku i sina

Politika petak, 21. april 2017.
Aleksinac - U selu Glogovica, nedaleko od Aleksinca, pored takozvane „Moravske magstrale” (puta Niš-Aleksinac-Kruševac levom obalom Južne Morave), sinoć oko 20 časova dogodila se velika tragedija. Od udara struje izgubili su život 46-godišnja M. M. i njen sin D. M. star 16 godina. ​Hteli da se... »

Ovo su majka i sin koji su stradali od strujnog udara: Jezivi detalji tragedije u Aleksincu (foto)

Telegraf petak, 21. april 2017.
Majka je stradala usled pokušaja da pomogne sinu
U stravičnoj nesreći u selu Glogovica kod Aleksinca, stradala je Marijana Petrović (46) i njen šesnaestogodišnji sin D.M. Očevici su za Telegraf ispričali kako je došlo do tragedije, a njihove potresne reči nadvile su vveo tuge nad ovo selo. Stravična tragedija kod... »

Posle tragedije kod Aleksinca: Protest građana ispred Distribucije

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Meštani Aleksinca i okolnih sela okupili su se jutros u centru grada ispred zgrade Elektrodistribucije, gde su palili sveće za nastradalu majku i sina koji su sinoć u selu Glogovica nastradali od strujnog udara
Meštani Aleksinca i okolnih sela okupili su se jutros u centru grada ispred zgrade Elektrodistribucije, gde su palili sveće za nastradalu majku i sina koji su sinoć u selu Glogovica nastradali od strujnog udara. Tragedija se... »

(Foto) tuga u Aleksincu: Komšije odaju poštu majci i sinu koji su poginuli zbog nemaštine

Kurir petak, 21. april 2017.
ALEKSINAC - Dvadesetak meštana aleksinačkog sela Lužane okupilo se jutros ispred zgrade ispostave EPS-a u Aleksincu i paljenjem sveća odalo poslednju poštu svojim preminulim komšijama, majci i sinu koji su nastradali od strujnog udara.
M.M. (46) i njen maloletni sin D.M. (16) poginuli su od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom. Tragedija se dogodila u sredu, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne... »

Majka i sin stradali od strujnog udara

OK radio petak, 21. april 2017.
Majka i sin poginuli od strujnog udara u selu Glogovica u okolini Aleksinca
U okolini Aleksinca, u selu Glogovica, od udara struje poginuli su majka i sin, potvrdio je “Novostima” zamenik Osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Saša Stojanović. Kako “Novosti” nezvanično saznaju nastradali su M.M. (46) i njen... »

Majka i sin stradali od strujnog udara kod Aleksinca

Studio B petak, 21. april 2017.
Kada je u selu Glogovica kod Aleksinca jak vetar sa bandere otkinuo žicu pod naponom, stradali su majka i sin koji su se nalazili u blizini.
Kako je RTS-u potvrđeno u Policijskoj upravi Niš, sinoć su oko 18.30 u selu Glogovica kod Aleksinca od strujnog udara nastradali majka M. M. (1971) i njen maloletni sin D. M. (2001). Nesreća se dogodila kada je od jakog vetra sa... »
©2017 Netmark d.o.o.