Živković: Zabranjeno uvođenje gostiju u parlament

Živković: Zabranjeno uvođenje gostiju u parlament

Radio 021 petak, 21. april 2017.
Predsednik Nove Srbije poslanik Zoran Živković kaže da je od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u parlament, kao posledica njegovog poziva učesnicima protesta i građanima da dođu u skupštinu.
On je objasnio da nijedan poslanik neće moći da dovede bilo kog u skupštinsko zdanje dok se ta odluka ne ukine. - Ispred i iza zgrade imate policijska vozila, čak sprečavaju i ulaz vozila koja nemaju odobrenje, pojačano je... »

Maja Gojković: Gosti mogu u Skupšinu, ali uz zahtev

N1 Info petak, 21. april 2017.
Poslanici Zoran Živković i i Boško Obradović rekli su da je poslanicima zabranjeno uvođenje gostiju u Skupštinu Srbije. Živković ocenjuje da je razlog za to njegov poziv studentima koji protestuju da dođu u parlament. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je da je ulaz posetiocima dozvljen, ali uz zahtev, kao i do sada.
Živković je novinarima u Skupštini rekao da zabrana važi od jutros i da to znači da nijedan narodni poslanik ne može da dovede nikoga dok se ta odluka ne ukine. Prema njegovim rečima, pojačano je i prisustvo policije u okolini... »

Traži se karta više za skupštinski balkon: Građani hoće da prate sednicu o razrešenju Maje Gojković

Kurir petak, 21. april 2017.
BEOGRAD - Pokret Protiv diktature saopštio je da je odbio poziv Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, da studenti prate sednice Skupštine sa balkona u zgradi parlamenta i naveo da ne kritikuje samo vladajuću koaliciju, već i opoziciju.
Poslanica Marinika Tepić, koja je juče pristupila Novoj stranci rekla je da je poziv Živkovića prihvatilo 30 građana da prati plenum sa balkona, a da je posebno interesovanje iskazano za posebnu sednicu na kojoj će se razmatrati... »

Živković: Zabrana uvođenja gostiju u parlament

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Predsednik Nove Srbije i poslanik Zoran Živković kaže da je od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u parlament, kao posledica njegovog poziva učesnicima protesta i građanima da dođu u skupštinu
Predsednik Nove Srbije i poslanik Zoran Živković kaže da je od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u parlament, kao posledica njegovog poziva učesnicima protesta i građanima da dođu u skupštinu. Živković je objasnio da nijedan... »

Živković: Zabranjeno uvođenje gostiju u parlament

Blic petak, 21. april 2017.
Predsednik Nove Srbije poslanik Zoran Živković kaže da je od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u parlament, kao posledica njegovog poziva učesnicima protesta i građanima da dođu u skupštinu.
Živković je objasnio da nijedan poslanik neće moći da dovede bilo kog u skupštinsko zdanje dok se ta odluka ne ukine. - Ispred i iza zgrade imate policijska vozila, čak sprečavaju i ulaz vozila koja nemaju odobrenje, pojačano je... »

Živković: Poslanicima od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u Skupštinu

Kurir petak, 21. april 2017.
BEOGRAD - Poslanik i lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je poslanicima zabranjeno uvođenje gostiju u Skupštinu Srbije i ocenio da je razlog za to najverovatnije njegov poziv studentima koji protestuju da dođu u parlament.
On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da zabrana važi od jutros i da to znači da nijedan narodni poslanik ne može da dovede nikoga dok se ta odluka ne ukine.Po njegovim rečima, pojačano je i prisustvo policije u okolini Doma... »

Živković: Poslanicima zabranjeno uvođenje gostiju u Skupštinu

Beta petak, 21. april 2017.
Poslanik i lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je poslanicima zabranjeno uvodjenje gostiju u Skupštinu Srbije i ocenio da je razlog za to najverovatnije njegov poziv studentima koji protestuju da dodju u parlament. On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da zabrana važi od... »

Živković: Poslanicima od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u Skupštinu

Novi magazin petak, 21. april 2017.
Poslanik i lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je poslanicima zabranjeno uvođenje gostiju u Skupštinu Srbije i ocenio da je razlog za to najverovatnije njegov poziv studentima koji protestuju da dođu u parlament.
On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da zabrana važi od jutros i da to znači da nijedan narodni poslanik ne može da dovede nikoga dok se ta odluka ne ukine. Po njegovim rečima, pojačano je i prisustvo policije u okolini Doma... »

Živković: Prihvatam odbijanje demonstranata

Danas petak, 21. april 2017.
"Moj poziv je bio dobronameran, organizatori su ipak pogrešili"
Prihvatam odluku demonstranata da odbiju moj poziv i želim im sve najbolje u radu na onome što su naumili... ... kaže za Danas Zoran Živković, lider Nove stranke i poslanik, koji je izjavom Danasu pozvao učesnike protesta da budu... »
©2017 Netmark d.o.o.