Podrška mladim poljoprivredicima za pokretanje biznisa

Budućnost stiže na srpske njive: Stižu i startap sredstva za poljoprivrednike

Kurir petak, 21. april 2017.
BEOGRAD - Agrobiznis konferencija sa temom „za korak ispred u agrobiznisu 2017” okupila je donosioce odluka i eksperte iz oblasti poljoprivrede, zaštite životne sredine i biznisa sa ciljem da predstavi najsavremenije inovacije u poljoprivredi, kao što je korišćenje dronova, načine za unapređenje proizvodnje, ali i za njeno pokretanje kroz start up-ove u poljoprivredi.
Prvu po redu Agrobiznis konferenciju organizovali su Međunarodna organizacija studenata poljoprivrede i srodnih nauka (IAAS) i Privredna komora Srbije (PKS) pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne... »

Podrška mladim poljoprivredicima za pokretanje biznisa

Blic petak, 21. april 2017.
Ministarstvo poljoprivrede ove godine je prvi put ove godine obezbedilo sredstva za pokretanje biznisa za mlade poljoprivrednike, izjavio je danas državni sekretar tog ministarstva Velimir Stanojević.
On je na otvaranju Agrobiznis konferencije, koju su organizovali Međunarodna organizacija studenata poljoprivrede i srodnih nauka (IAAS) i Privredna komora Srbije (PKS) rekao da je cilj da se podigne kapacitet poljoprivrede i da... »

"Start up" za mlade poljoprivrednike

Danas petak, 21. april 2017.
Državni sekretar Ministarstva poljoprivrede Velimir Stanojević izjavio je danas, na otvaranju Agrobiznis konferencije, da je prvi put ministarstvo obezbedilo novac za pokretanje poljoprivrednih "start up" preduzeća za mlade poljoprivrednike. Želimo da život na selu opstane i zato smo pokrenuli... »
©2017 Netmark d.o.o.