Povezane vesti

Premijer o apelu iz Arilja: Pomozite Stojanki

Večernje novosti 24.04.2017
Predsednik Vlade Vučić odgovorio na apel građana Arilja da se ne dozvoli da starica ostane bez krova nad glavom. Naložena selidba posle sumnjive licitacije kuće. Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije, naložio je da se u najkraćem roku nađe… »

Vučić naložio da se nađe pravično rešenje za Stojanku

B92 24.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić naložio je da se preispitaju okolnosti pod kojima je došlo do naloga za iseljenje Stojanke Vukotić iz njenog doma u Arilju. On je naložio i da se u najkraćem roku nađe pravično i pošteno rešenje za taj slučaj. Nakon… »

Vučić traži pravično rešenje za iseljenje starice

RTV 24.04.2017
ARILJE - Premijer Aleksandar Vučić naložio je danas da se u najkraćem roku nađe pravično i pošteno rešenje i da se preispitaju okolnosti pod kojim je došlo do naloga za iseljenje Stojanke Vukotić iz njenog doma u Arilju. Nakon što su se… »

Građani Arilja pisali Vučiću, a Vučić naložio da se nađe pravično rešenje za Stojanku

Dnevnik 24.04.2017
ARILjE: Građani Arilja, koji ovih dana "brane" kuću njihove sugrađanke Stojanke Vukotić (80), kojoj preti prinudno iseljenje, pismom su se za pomoć obratili i premijeru Aleksandru Vučiću. Od premijera traže da spreči pravno nasilje nad… »

Posle pisma građana Arilja, Vučić naložio da se nađe pravično rešenje za Stojanku

RTS 24.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić naložio je da se u najkraćem roku nađe pravično i pošteno rešenje i da se preispitaju okolnosti pod kojim je došlo do naloga za iseljenje Stojanke Vukotić iz njenog doma u Arilju. Nakon što su se građani Arilja, koji… »

Vučić naložio: Naći pravično rešenje za Stojanku

Blic 24.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić naložio je danas da se u najkraćem roku nađe pravično i pošteno rešenje i da se preispitaju okolnosti pod kojim je doslo do naloga za iseljenje Stojanke Vukotić iz njenog doma u Arilju. Nakon što je Tanjug preneo da su… »

Vučić: Pravda za Stojanku (video)

Mondo 24.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić naložio je danas da se u najkraćem roku nađe pravično i pošteno rešenje i da se preispitaju okolnosti pod kojim je došlo do naloga za iseljenje Stojanke Vukotić iz njenog doma u Arilju. Građani Arilja, koji ovih dana… »

Vučić naložio da se nađe pravično rešenje za Stojanku

Studio B 24.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić naložio je danas da se u najkraćem roku nađe pravično i pošteno rešenje i da se preispitaju okolnosti pod kojim je došlo do naloga za iseljenje Stojanke Vukotić iz njenog doma u Arilju. Nakon što su se građani Arilja… »

Građani Arilja pisali Vučiću: Sprečiti pravno nasilje nad staricom

Glas Zapadne Srbije 24.04.2017
Arilje - Jedan broj građana Arilja uputio je danas pismo premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, u kojem traže "da se spreči pravno nasilje nad osamdesetogodišnjom staricom iz Arilja koja će, kako mnogi građani smumnjaju, ostati bez krova nad glavom… »

Vesti dana »