Povezane vesti
Rusi povukli polovinu aviona iz Sirije: General Rudskoj objasnio neočekivani potez Rusije!
Pravda 26.04.2017
Šef operacija ruske vojske u Siriji general Sergej Rudskoj objavio je danas da je Ruska Federacija povukla polovinu svojih aviona iz te zemlje. Rudskoj je naglasio da su, uprkos činjenici da u bazi Hmejmim na severozapadu Sirije broj ruskih aviona u… »
Ruski avioni odlaze iz sirije Izveli smo četiri puta više udara na id od SAD, uprkos manjku letelica
Kurir 26.04.2017
Rusija je povukla gotovo polovinu svojih vazduhoplovnih snaga iz baze u Hmejmimu u Siriji. General Sergej Rudskoj otkrio je da ruske vazdušne snage nisu brojale više od 35 aviona između 10. novembra 2016. i 10 januara. Što se tiče bespilotnih letelica… »
Vesti dana »

Đoković: Ako je iko bio otvoren i radoznao da proba sve što medicina i nauka nude, to sam ja, ali telo ne sluša
Sportski žurnal pre 15 minutajoš 29 povezanih

"Imao sam predskazanje...": Đoković pričao o snovima i šta je sanjao pre nego što mu se rodila ćerka
Telegraf pre 20 minutajoš 61 povezana

Bogdan Bogdanović se povredio i zabrinuo Srbiju, jedno poluvreme bilo dovoljno da prestigne Teodosića!
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih

Požar u skladištu nafte u Krasnodaru usled napada dronom; Kalas: Rusija neće dobiti zamrznutu imovinu bez plaćanja reparacija
RTS pre 45 minutajoš 5 povezanih