Povezane vesti

Vidić za ESPN: San mi se ostvario u dresu Zvezde, NATO bomba mi je pala nedaleko od kuće!

Vidić za ESPN: San mi se ostvario u dresu Zvezde, NATO bomba mi je pala nedaleko od kuće!

Hot sport 27.04.2017
Jedan od najboljih srpskih fudbalera u poslednjih 20 godina Nemanja Vidić najzad je govorio za medije i to američki ESPN, otkrio gde živi sad, ali i gde je ostvario svoj san. – Po završetku igračke karijere, prošle godine, ostao sam da živim u… »
Vidić: Izluđivao sam oca zbog Zvezde

Vidić: Izluđivao sam oca zbog Zvezde

Večernje novosti 27.04.2017
Kasetu revanša sa Bajernom 2:2 sam gledao milion puta, pa tata nije mogao filmove da gleda, rekao je bivši fudbaler Zvezde, Junajteda i Intera za ESPN. LEGENDARNI defanzivac Mančester junajteda, Nemanja Vidić (35), ostavio je neizbrisiv trag u… »
Otvoreno o svemu: Vidić o životu pod bombama, Zvezdinoj traci i odnosu sa “mršavim klincem” Ronaldom!

Otvoreno o svemu: Vidić o životu pod bombama, Zvezdinoj traci i odnosu sa “mršavim klincem” Ronaldom!

Sportal blic 27.04.2017
Otvoreno o svemu! Nemanja Vidić je čovek koji je postavio standarde u svetu fudbala. Bivši as Mančester junajteda i reprezentativac Srbije govorio je o ranoj mladosti, NATO bombardovanju, Crvenoj zvezde, planovima za budućnost i mnogim drugim temama… »

Vesti dana »