Povezane vesti

Atletikovi fudbaleri imali goste tokom noći video

Atletikovi fudbaleri imali goste tokom noći video

Mondo 02.05.2017
Ne, nisu to bili navijači Reala koji im bukom nisu dozvoljavali da spavaju uoči važne utakmice. Foto: AP/Martin Meissner Izuzetno važna utakmica čeka fudbalere Atletiko Madrida ovog utorka od 20.45 (TV Arena Sport). U polufinalu Lige šampiona… »
Večeras polufinale Lige šampiona Real - Atletiko

Večeras polufinale Lige šampiona Real - Atletiko

Radio 021 02.05.2017
Fudbaleri Atletika i Reala sudariće se večeras, čak četvrti put u poslednjih isto toliko sezona u Ligi šampiona. Prvi duel polufinala igra se danas na Santijago Bernabeu, a svi iz crvenog Madrida pitaju se da li će biti "četvrta sreća". Ekipa… »
Surovo podsećanje na Lisabon i Milano: Reci mi (Atletiko), kako ti je sad?

Surovo podsećanje na Lisabon i Milano: Reci mi (Atletiko), kako ti je sad?

Mozzart sport 02.05.2017
Uz prikaz gradova u kojima je Kraljevski klub osvajao titule prvaka Evrope. Ne peče nego boli! Stežu grudi sve navijače Atletika samo kad se sete te dve noći. Ali koga još briga za protivničke emocije kad je fudbal u pitanju? Navijače Kraljevskog… »
Zidan isprobava "nešto novo" protiv Atletika

Zidan isprobava "nešto novo" protiv Atletika

Sportske.net 02.05.2017
Zinedin Zidan je istakao da će imati neko iznenađenje za Dijega Simeonea. Večeras je na programu prvo polufinale između Real Madrida i Atletiko Madrida u okviru Lige šampiona, počinje od 20:45, a u Real Madridu su svi spremni za veliki meč, osim… »
Optimizam u atletiku: Simeone: Pronaći ćemo mi rešenje za Real

Optimizam u atletiku: Simeone: Pronaći ćemo mi rešenje za Real

Sportal blic 02.05.2017
Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da će pronaći rešenje za povrede odbrambenih igrača uoči prve polufinalne utakmice Lige šampiona protiv gradskog rivala Reala. Foto: Chema Moya / EPA; Dijego Simeone Atletiko će ovog utorka… »
Liga šampiona: "Kralj" čeka Atletiko

Liga šampiona: "Kralj" čeka Atletiko

Press 02.05.2017
Derbi Madrida otvara polufinalnu seriju Lige šampiona, 2. maja od 20.45, na stadionu "Santijago Bernabeu". Dan kasnije Monako dočekuje Juventus. foto: novosti.rs PRVI mečevi polufinala Lige šampiona su na programu u utorak i sredu, s tim što će prvi… »
Atletiko - Real, četvrta sreća ili...

Atletiko - Real, četvrta sreća ili...

Sportski žurnal 02.05.2017
Fudbaleri Atletika i Reala sudariće se čak četvrti put u poslednjih isto toliko sezona u Ligi šampiona, prvi duel polufinala igra se danas na Santijago Bernabeuu, a svi iz crvenog Madrida pitaju se da li će biti "četvrta sreća". Ekipa Dijega… »
Naoštreni: Zidan: Moramo da pobedimo Atletiko, daleko je finale

Naoštreni: Zidan: Moramo da pobedimo Atletiko, daleko je finale

Sportal blic 02.05.2017
Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da njegova ekipa nema psihološku prednost nad gradskim rivalom Atletikom, uoči prve polufinalne utakmice u Ligi šampiona. Foto: JAVIER LIZON / EPA; Zinedin Zidan Fudbaleri Reala igraju ovog utorka od… »

Vesti dana »