Povezane vesti

Vojislav Šešelj čestitao kuriru: Znali ste da mi zadajete glavobolje, ali volim da vas čitam!

Kurir 06.05.2017
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je da nikoga preterano ne hvali, "pa neće ni Kurir". "Nekad ste dobri, nekad loši, a nekad i prosečni. Saradnja nam je bila promenljiva. Volim da vas pročitam kada ste savesni i precizni, ali… »

Zbog vas imam mnogo neprespavanih noći: Rasim Ljajić čestitao Kuriru rođendan

Kurir 06.05.2017
Čestitkama povodom 14. rođendana najuticajnijeg dnevnog lista na Balkanu se pridružio i potpresednik Vlade i ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić. "Nažalost, Kurir ću pamtiti mnogo više po lošim stvarima koje je objavljivao o meni nego po dobrim… »

Dragan Šutanovac: Tokom ovih 14 godina menjala se Srbija, zajedno sa njom i Kurir!

Kurir 06.05.2017
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac itskao je povodom Kurirovog rođendana da se "tokom ovih 14 godina menjala se Srbija. Zajedno sa njom i Kurir." "U daljem radu želim vam da nastavite da se menjate i da nikada ne zaboravite odgovornost… »

Saša Janković kuriru: Želim vam slobodu od svih vrsta pritisaka!

Kurir 06.05.2017
Bivši zaštitnik građana Saša Janković čestitao je 14. rođendan dnevnom listu Kurir i poželeo nam da se radujemo svakoj vesti. Želim vam srećan rođendan i slobodu od svih vrsta pritisaka i nedaća. Da pišete po savesti i radujete se svakoj… »

Ivica Dačić o kuriru: Želim vam da imate što manje negativnih tema za pisanje!

Kurir 06.05.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije i lider Socijalističke partije Srbije čestitao je 14. rodjendan dnevnom listu Kurir sa željom da, kako kaže, imamo što manje negativnih tema za pisanje. "Ne zato što bi vam neko to branio, već zato što bi u Srbiji… »

Kurir slavi 14. Rođendan! Tomislav Nikolić: Čestitam vam jubilej i želim da budete bolji!

Kurir 06.05.2017
Čestitam vam jubilej i želim da budete bolji, ako je to moguće, u ovoj besomučnoj trci za skandalima, tuđim ili samo vašim, kojima se pune naslovne stranice i povećava tiraž, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić povodom 14. rođendana… »

Branko Ružić o Kuriru i liderstvu: Želim vam da trajete!

Kurir 06.05.2017
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić čestitao je dnevnom listu Kurir 14. rođendan i poželeo našem listu da traje. "Želim Kuriru da traje. Da do punoletstva dosegne nivo jednog od lidera u profesionalnom, objektivnom i… »

Bratislav Gašić poručio kuriru: Imao sam noćne more zbog vas!

Kurir 06.05.2017
Nekadašnji ministar odbrane i visoki funkcioner Srpske napredne stranke Bratislav Gašić čestirao je 14. rodjendan dnevnom listu Kurir. On je napomenuo da je zbog našeg lista imao i neprospavane noći. "Srećan vam rodjendan. A ne da sam zbog Kurira… »

Kurir slavi 14. Rođendan! Dragan Marković: Opstali ste zahvaljujući pravičnom odnosu prema svima!

Kurir 06.05.2017
Od prvog broja pratim dnevni list Kurir i mogu da kažem, s potpunim pravom, da vaš list može da se nazove „Ni po babu ni po stričevima“, izjavio je Dragan Marković Palma, lider JS, povodom 14. rodjendana dnevnog lista Kurir. "Prošli ste kroz… »

Vesti dana »