Povezane vesti

Plenković čisti HDZ

Plenković čisti HDZ

Večernje novosti 08.05.2017
Hrvatski premijer nastavlja obračun sa nekadašnjim saradnicima, na udaru bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović, koji je optužio Plenkovića da je politički život pretvorio u moralnu kaljugu. ZAGREB - OD STALNOG DOPISNIKA HRVATSKI premijer… »
Plenković: Nisam diktator, samo sam principijelan

Vesti online 08.05.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković tvrdi da je njegov rejting i dalje najviši od svih, te da njegova odluka o smeni Mostovih ministara neće na to uticati. Plenković je astronskom brzinom samo dve sedmice uoči lokalnih izbora od najpopularnijeg dospeo… »
Hasanbegović: Plenković raskinuo koaliciju s Mostom i time ugrozio Vladu HDZ

Hasanbegović: Plenković raskinuo koaliciju s Mostom i time ugrozio Vladu HDZ

Beta video 08.05.2017
ZAGREB - Kontroverzni bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović iz Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) je rekao da smatra pogrešnim to što je Plenković raskinuo koaliciju s Mostom i time ugrozio Vladu HDZ, te se upitao da li HDZ sme da se ``upušta… »
Plenković: Nisam diktator

Plenković: Nisam diktator

Sputnik 08.05.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković, koji je astronskom brzinom samo dve sedmice uoči lokalnih izbora od najpopularnijeg političara dospeo na vrh liste najnepopularnijih političara, tvrdi da je njegov rejting i dalje najviši od svih, te da njegova… »
Plenković: Odjednom sam postao diktator i faraon

Plenković: Odjednom sam postao diktator i faraon

Alo 08.05.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković, koji je astronomskom brzinom od najpopularnijeg dospeo na vrh nejnepoularniih političara, tvrdi da je njegov rejting i dalje najviši od svih. Plenković dvenedelje pre lokalnih izbora kaže da njegova odluka o smeni… »

RTS 08.05.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković, koji je astronomskom brzinom samo dve sedmice uoči lokalnih izbora od najpopularnijeg dospeo na vrh nejnepopularnijih političara, tvrdi da je njegov rejting i dalje najviši od svih, te da njegova odluka o smeni… »

Vesti dana »