Povezane vesti

Terzić: Ponudiću ostavku

Terzić: Ponudiću ostavku

Dnevnik 08.05.2017
Nakon poraza od Voždovca i ostavke trenera Božovića čini se da su temelji Crvene zvezde dobro uzdrmani jer više ne odlučuju sami o svojoj sudbini. Uostalom, generalni direktor šampiona Zvezdan Terzić iskoristio je priliku da na promociji novog… »
Terzić: Partizan imao pomoć Fudbalskog saveza

Terzić: Partizan imao pomoć Fudbalskog saveza

Politika 08.05.2017
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da je spreman da preuzme odgovornost za rezultate kluba i da će ponuditi ostavku članovima Skupštine. Nakon 640 dana, koliko su bili na liderskoj poziciji, fudbaleri Crvene zvezde su za vikend… »
Zvezdi je protiv Voždovca dosuđen jedan penal, Terzić smatra da je trebalo još dva, evo i koja...

Zvezdi je protiv Voždovca dosuđen jedan penal, Terzić smatra da je trebalo još dva, evo i koja...

Sportske.net 08.05.2017
Ogromnu pažnju izazvala je današnja konferencija za medije Zvezdana Terzića, prilikom promocije novog trenera Crvene zvezde Boška Đurovskog. Jedna od tema o kojoj je govorio je i kako je, po njegovom mišljenju, Zvezda oštećena protiv Voždovca… »
Turbulencije: Navijači došli da podrže Đurovskog, Terzić spreman da ode (foto)

Turbulencije: Navijači došli da podrže Đurovskog, Terzić spreman da ode (foto)

Hot sport 08.05.2017
Na stadionu ‘Rajko Mitić’ održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi trener Boško Đurovski, a uvodnu reč imao je generaln i direktor Zvezdan Terzić. – Zvezda je 640 dana bila prva na tabeli i zato je otišao Božović koji… »
Zvezdan Terzić: Sad je prvenstvo odjednom pošteno, spreman sam da odem iz Zvezde, Partizanu ovu titulu neću čestitati, ako…

Zvezdan Terzić: Sad je prvenstvo odjednom pošteno, spreman sam da odem iz Zvezde, Partizanu ovu titulu neću čestitati, ako…

Sportski žurnal 08.05.2017
Na predstavljanju novog trenera Crvene zvezde Boška Đurovskog glavnu reč je vodio Zvezdan Terzić. - Radio sam odgovorno disciplinovano i u interesu Zvezde. Delegati na Skupštini kluba će odlučtii da li treba da vodim klub i dalje. I mnogo veća… »
Spreman sam na ostavku, ali tek kad se podvuče crta! Dug je prepolovljen...

Spreman sam na ostavku, ali tek kad se podvuče crta! Dug je prepolovljen...

Mozzart sport 08.05.2017
Opširno izlaganje generalnog direktora crveno-belih o finansijskoj situaciji. U celoj priči oko ostavke doskorašnjeg trenera Crvene zvezde pokrenulo se i pitanje poverenja aktuelnom rukovodstvu tačnije generalnom direktoru Zvezdanu Terziću… »
Terzić: Partizan sve pokrao, spreman sam da odem

Terzić: Partizan sve pokrao, spreman sam da odem

Vesti online 08.05.2017
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je spreman da ode, ukoliko se delegati na Skupštini kluba 4. juna izjasne da žele novo rukovodstvo. - Radio sam odgovorno, disciplinovano, časno - podneću izveštaj, a delegati će… »

Vesti dana »