Povezane vesti

Jejts: Upozorila sam Trampa na Flina

Jejts: Upozorila sam Trampa na Flina

Glas Amerike 09.05.2017
Bivši vršilac dužnosti sekretara za pravosudje Seli Jejts tvrdi da je upozorila Trampovu Belu kuću da bi Rusija mogla da uceni nekadašnjeg savetnika za bezbednost Majkla Flina. Ona je pred odborom u Senatu rekla da je Belu kuću upozorila dve nedelje… »
Tramp: Ja i Rusi, to je stara vest

Tramp: Ja i Rusi, to je stara vest

Press 09.05.2017
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio nakon svedočenja bivšeg vršioca dužnosti javnog tužioca Seli Jejts da nema dokaza da je sarađivao s ruskim zvaničnicima. Foto:B92.net Tramp je na svom Tviter nalogu napisao: "To je stara vest", preneo je AFP… »
Obama još u novembru upozorio Trampa na Flina

Obama još u novembru upozorio Trampa na Flina

Vesti online 09.05.2017
Bivši predsednik SAD Barak Obama upozorio je u novembru tada tek izabranog predsednika Donalda Trampa da ne angažuje penzionisanog generala Majkla Flina za nacionalnog savetnika, potvrdio je portparol Bele kuće Šon Spajser. Obama je to upozorenje… »
Tramp o svojim vezama sa Rusijom: To je stara vest, mediji lažu!

Tramp o svojim vezama sa Rusijom: To je stara vest, mediji lažu!

Kurir 09.05.2017
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da su saopštenja o njegovim vezama sa Rusijom apsolutna laž. „Priče tome da je Tramp u dosluhu sa Rusijom su apsolutna laž. Kada će se završiti ova glupa priča koja se finansira novcem poreskih… »
Tramp dao oštar odgovor na optužbe o rusima: Završena priča!

Tramp dao oštar odgovor na optužbe o rusima: Završena priča!

Pravda 09.05.2017
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio nakon svedočenja bivšeg vršioca dužnosti javnog tužioca Seli Jejts da nema dokaza da je sarađivao s ruskim zvaničnicima. Što se tiče svedočenja bivšeg direktora Nacionalne obaveštajne službe Džejmsa… »
Ponovo panika amerikanaca zbog Moskve: Rusi mogu da utiču na ključnog čoveka američke bezbednosti!

Ponovo panika amerikanaca zbog Moskve: Rusi mogu da utiču na ključnog čoveka američke bezbednosti!

Pravda 09.05.2017
Bivši vršilac dužnosti javnog tužioca Seli Jejts izjavila je danas da je ima dva sastanka i jedan telefonski razgovor sa savetnikom Bele kuće Donom Mekgenom povodom sumnji da bi Rusi mogli da ucenjuju bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla… »
"Rusi" svedoče pred Senatom

"Rusi" svedoče pred Senatom

Večernje novosti 08.05.2017
Američki Kongres raspravlja o umešanosti Moskve u predsedničke izbore. O vezama Flina i ambasadora SAD u Vašingtonu. SASLUŠANjE o navodnoj ruskoj umešanosti u izbore za američkog predsednika počelo je danas svedočenjem bivšeg zamenika glavnog… »

Vesti dana »