Повезане вести

Теодора иде у Франкфурт! Акција и даље траје (ВИДЕО)

Теодора иде у Франкфурт! Акција и даље траје (ВИДЕО)

Ритам града Кг 09.05.2017
Деветогодишња Теодора Врањешевић ће, захваљујући прикупљеном новцу у великом броју хуманитарних акција, до краја ове недеље бити у Немачкој, на клиницу у Франкфурту. Породица Врањешевић објавила је да су их са клинике др… »
Настављамо борбу за Теодору: Србијо, не стај, телефоне у руке, ми то можемо! (пошаљи 292 на 3030)

Настављамо борбу за Теодору: Србијо, не стај, телефоне у руке, ми то можемо! (пошаљи 292 на 3030)

Телеграф 09.05.2017
До њеног излечења потребно је још само мало. Теодора Врањешевић (9) из Крагујевца која болује од тешког облика леукемије, а за чије лечење се бори цела Србија, до краја недеље биће у Немачкој где би требало да се јој се… »
"Цвеће увене, торте се поједу - Теодорин живот је битнији": Пар из Крагујевца позвао госте да уместо поклона донесу новац за…

"Цвеће увене, торте се поједу - Теодорин живот је битнији": Пар из Крагујевца позвао госте да уместо поклона донесу новац за…

Телеграф 09.05.2017
Јована Алексијевић Калушевић и њен супруг Марко су на Фејсбук профилу својим гостима оставили поруку са детаљним инструкцијама. Готово да нема друштвене мреже која се није укључила у акцију сакупљања помоћи за девојчицу… »
Ово је тата мале Теодоре и има важну поруку за вас: Људи великог срца, ви сте покренули лавину, имам радосну вест! (видео)

Ово је тата мале Теодоре и има важну поруку за вас: Људи великог срца, ви сте покренули лавину, имам радосну вест! (видео)

Телеграф 09.05.2017
"На сајту теодора.рс и на Фејсбук страници ћемо питати наше донаторе како желе да распоредимо сваки динар који је преко сакупљен", рекао је Богдан Врањешевић. Србија је још једном показала колико велико срце има, а радост и… »
СРБИЈО, СИЛА СИ! За мање од 24 сата за Теодору око 300.000 евра! Дете иде у Франкфурт на лечење!

СРБИЈО, СИЛА СИ! За мање од 24 сата за Теодору око 300.000 евра! Дете иде у Франкфурт на лечење!

Глас Западне Србије 09.05.2017
За мање од 24 сата за девојчицу Теодору Врањешевић (9) из Крагујевца која болује од мијелоидне леукемији и мора на трансплантацију коштане сржи у Франкфурт, само преко СМС порука сакупљено је близу 40 милиона динара, односно… »
Престаните да филозофирате како је глупо лечити децу СМС-овима!

Престаните да филозофирате како је глупо лечити децу СМС-овима!

Ноизз 09.05.2017
Мали борац. Мали лав. Крагујевчанка Теодора Врањешевић (9) због које се дигла на ноге цела Србија иде у Франкфурт на пресађивање коштане сржи, објављено је на сајту Теодора.рс! Са Клинике је стигло обавештење да су спремни да… »
Србијо, на ноге! Спасимо Теодору (9): Упиши 292 и пошаљи СМС на 3030!

Србијо, на ноге! Спасимо Теодору (9): Упиши 292 и пошаљи СМС на 3030!

Глас Западне Србије 09.05.2017
Помоћ девојчици Теодори Врањешевић (9) из Крагујевца, која је оболела од мијелоидне леукемије, а мора на трансплантацију коштане сржи у Франкфурт, од данас је могућа и уплатом преко СМС. Да Теодора победи опаку болест упиши 292… »

Вести дана »