Povezane vesti
Pesma zlostavljane devojčice (13) iz Subotice potresla Srbiju: Smrt želim, od života mi je muka
Kurir 15.05.2017
Devojčica G.S. (13) iz Subotice koja je zbog "bolesti deteta leptira" trpela vršnjačko nasilje u školi, napisala je potresnu pesmu u kojoj govori o smrti. Pesmu je na društvenim mrežama objavila devojčicina mama, Đ.A. "Pesma trinaestogodišnjakinje, žrtve… »
"Smrt želim, od života mi je muka": Zlostavljana devojčica majci napisala pesmu koja ledi krv u venama
Blic 15.05.2017
Penjem se na planinu, želim skočiti; Približavam se vrhu, želim se ubiti. Smrt želim, od života mi je muka, međutim, trese mi se ruka. To su stihovi koje je napisala devojčica (13) koja je zbog bolesti poznate kao "bolest deteta leptira" trpela vršnjačko… »
Vesti dana »

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba na AP KiM: "Predstavljeni primeri nasilja nad Srbima"
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

Dubok dekolte, a snima se odozdo: Senidah pokazala vrele kadrove, grudi u prvom planu - poručuju joj: "Kakva boginja" (foto)
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana