Povezane vesti
Pesma zlostavljane devojčice (13) iz Subotice potresla Srbiju: Smrt želim, od života mi je muka
Kurir 15.05.2017
Devojčica G.S. (13) iz Subotice koja je zbog "bolesti deteta leptira" trpela vršnjačko nasilje u školi, napisala je potresnu pesmu u kojoj govori o smrti. Pesmu je na društvenim mrežama objavila devojčicina mama, Đ.A. "Pesma trinaestogodišnjakinje, žrtve… »
"Smrt želim, od života mi je muka": Zlostavljana devojčica majci napisala pesmu koja ledi krv u venama
Blic 15.05.2017
Penjem se na planinu, želim skočiti; Približavam se vrhu, želim se ubiti. Smrt želim, od života mi je muka, međutim, trese mi se ruka. To su stihovi koje je napisala devojčica (13) koja je zbog bolesti poznate kao "bolest deteta leptira" trpela vršnjačko… »
Vesti dana »

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih

Ovde će već popodne padati kiša Posle pljusak svuda - evo kad se skroz kvari vreme (foto)
Alo pre 9 minutajoš 4 povezane

Si Đinping: Kina spremna da izgradi "jedan pojas, jedan put" zajedno sa zemljama briksa-a
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ovaj kraj je prava riznica srpske hrane i tradicije: Starinski kupus, gulaš, pasulj, hajdučki ćevap, pečeni prasići: Plodovi Zapadnog pomoravlja
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 5 satijoš 1 povezana