Povezane vesti

Lalatović: "Navijači Novog Pazara su mi najdraži u ligi"

Lalatović: "Navijači Novog Pazara su mi najdraži u ligi"

Sportske.net 16.05.2017
Nenad Lalatović istakao je da su mu navijači Pazara veoma dragi, ali da nema mesta za sentimentalnost ovoga puta. Čukarički je deveti u Super ligi Srbije, odnosno prvi u plej-aut grupi sa 29 bodova, dok je Novi Pazar poslednji sa 17. Lalatović je… »
Lalatović: ''Novi Pazar mi je najdraži u ligi''

Lalatović: ''Novi Pazar mi je najdraži u ligi''

Sportske.net 16.05.2017
Zaboravio na Zvezdu, ili je mislio samo na plej-aut grupu? Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izajvio je danas da mu je Novi Pazar najdraži tim u ligi, ali da pred gostovanje toj ekipi u 36. kolu Super lige Srbije nema sentimentalnosti i da na utakmici… »
Pazarci očekuju pune tribine i pobedu nad ''Čukom''

Pazarci očekuju pune tribine i pobedu nad ''Čukom''

Sportske.net 16.05.2017
Fudbaler Novog Pazara Irfan Vusljanin rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da u pretposlednjem kolu plej-auta pobedi Čukarički i zadrži šanse da sačuva superligaški status. Čukarički je deveti u Super ligi Srbije, odnosno prvi u plej-aut… »
Nenad Lalatović: Teško gostovanje, volim Pazar i njihove navijače!

Nenad Lalatović: Teško gostovanje, volim Pazar i njihove navijače!

Hot sport 16.05.2017
Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred polazak u Novi Pazar da njegovoj ekipi, iako poslednje gostovanje ove sezone dočekuje takmičarski rasterećeno, predstoji teška utakmica, jer protivniku mnogo znači za ostanak u ligi… »
Lalatović: Simpatišem Novi Pazar i njihove navijače, najdraži su mi u ligi

Lalatović: Simpatišem Novi Pazar i njihove navijače, najdraži su mi u ligi

Sportski žurnal 16.05.2017
Čukarički u pretposlednjem kolu plej-auta gostuje Novom Pazaru kome ovaj meč superligaški život znači. Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred polazak u Novi Pazar da njegovoj ekipi, iako poslednje gostovanje ove sezone… »

Vesti dana »