Povezane vesti
"Ne planiram da se povučem kao lider VMRO-DPMNE, imam dug prema građanima"
BK TV 24.05.2017
Nikola Gruevski, lider VMRO-DPMNE, izjavio je danas da ne planira da se povuče sa te pozicije, jer ima dug prema svim građanima koji su glasali za tu stranku na poslednjim izborima. "Mi smo na izborima pobedili i osvojili najviše glasova u Makedoniji… »
Gruevski: Ne planiram da se povučem kao lider VMRO–DPMNE
Sputnik 24.05.2017
Lider VMRO–DPMNE Nikola Gruevski danas je izjavio da ne planira da se povuče sa te pozicije, jer ima dug prema svim građanima koji su glasali za tu stranku na poslednjim izborima. „Mi smo na izborima pobedili i osvojili najviše glasova u… »
Gruevski ne planira da se povuče sa čela VMRO DPMNE
N1 Info 24.05.2017
Predsednik VMRO DPMNE Nikola Gruevski je danas izjavio da ne planira da se povuče s liderske pozicije u toj stranci, koja posle 10 godina na vlasti ide u opoziciju. "Mi smo na poslednjim izborima pobedili i osvojili najviše glasova, i imam dug prema… »
Gruevski ne planira da se povuče s čela VMRO DPMNE
RTS 24.05.2017
Predsednik VMRO DPMNE Nikola Gruevski izjavio je da ne planira da se povuče s liderske pozicije u toj stranci, koja posle 10 godina na vlasti ide u opoziciju. "Mi smo na poslednjim izborima pobedili i osvojili najviše glasova, i imam dug prema svim… »
Gruevski ne planira da se povuče s čela VMRO DPMNE
Novi magazin 24.05.2017
Predsednik VMRO DPMNE Nikola Gruevski je danas izjavio da ne planira da se povuče s liderske pozicije u toj stranci, koja posle 10 godina na vlasti ide u opoziciju. "Mi smo na poslednjim izborima pobedili i osvojili najviše glasova, i imam dug prema… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana