Povezane vesti
FBI istražuje i Kušnerove veze s Rusijom
Glas Amerike 26.05.2017
Džered Kušner, zet i viši savetnik predsednika Donalda Trampa je pod istragom Federalnog istražnog biroa o mogućem dosluhu između Trampovog izbornog štaba i Rusije, objavili su Vašington Post i mreža En Bi Si. Fokus FBI-ja na Kušnera ne znači… »
Kušner, Trampov zet, "pod lupom" FBI
Dnevnik 26.05.2017
VAŠINGTON: Džered Kušner, zet američkog predsednika Donalda Trampa i savetnik Bele kuće nalazi se "pod lupom" FBI u okviru istrage o mešanju Rusije u američke izbore, objavili su američki mediji. O Kušneru se vodi istraga zbog njegovih sastanaka… »
Zet Donalda Trampa pod istragom FBI-ja
RTS 26.05.2017
Džared Kušner, viši savetnik u Beloj kući i zet američkog predsednika Donalda Trampa pod istragom je FBI-ja o umešanosti Rusije u američke predsedničke izbore, objavili su američki mediji. Kako je preneo Bi-Bi-Si, istražitelji FBI-ja veruju da… »
Trumpov zet Jared Kushner pod istragom FBI-ja zbog veza s Rusijom
SEEbiz 26.05.2017
WASHINGTON - Jared Kushner, viši savjetnik u Bijeloj kući i zet američkog predsjednika Donalda Trumpa, obuhvaćen je istragom koju provodi savezna policija (FBI) o upletenosti Rusije u američke predsjedničke izbore, objavili su u četvrtak Washington… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

"Osetili smo dim, a zatim videli vatru kako kulja" novi detalji požara u Lazarevcu Uzrok je najverovatnije grejalica
Dnevnik pre 51 minutajoš 14 povezanih

5 ključnih otkrića iz ratnog plana Trampove administracije: Novinara greškom ubacili u grupu za poruke
Telegraf pre 2 satajoš 11 povezanih

Ujedinjene nacije smanjuju svoje prisustvo u Gazi zbog pogibije njihovih radnika
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih

Nevreme na pomolu! Rhmz upozorava: Od ovog datuma stižu jaki pljuskovi, evo gde će biti najgore
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih