Povezane vesti
Erdogan zabranio da se stadionu nazivaju arenama
Radio 021 27.05.2017
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zabranio je da se stadioni nazivaju arenama, rekavši da je to naziv iz starog Rima za mesta na kojima su se ljudi borili na život i smrt. "U našem jeziku ne postoji tako nešto. Protiv sam arena, znate što su tamo… »
Erdogan zabranio da se stadioni zovu "arene"
Danas 27.05.2017
Turski predsednik Recep Tajip Erdogan zabranio je da se stadioni nazivaju arenama, rekavši da je to naziv iz starog Rima za mesta na kojima su se ljudi borili na život i smrt, prenosi N1. "U našem jeziku ne postoji tako nešto", rekao je. "Protiv sam… »
Erdogan zabranio naziv "arena"
SEEbiz 27.05.2017
ISTANBUL - Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan zabranio je da se stadioni nazivaju arenama, rekavši da je to naziv iz starog Rima za mjesta na kojima su se ljudi borili na život i smrt. "U našem jeziku ne postoji takvo što", rekao je. "Protiv sam… »
Vesti dana »

FBI objavio snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka: Osoba u crnom trči preko krova, pa nestaje u šumi VIDEO
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 45 minutajoš 27 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

Govor Saše matića rasplakao javnost Pevač se obrati ćerki Tari, a onda je na gala slavlju nastao muk
Alo pre 55 minutajoš 19 povezanih