Povezane vesti
Erdogan zabranio da se stadionu nazivaju arenama
Radio 021 27.05.2017
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zabranio je da se stadioni nazivaju arenama, rekavši da je to naziv iz starog Rima za mesta na kojima su se ljudi borili na život i smrt. "U našem jeziku ne postoji tako nešto. Protiv sam arena, znate što su tamo… »
Erdogan zabranio da se stadioni zovu "arene"
Danas 27.05.2017
Turski predsednik Recep Tajip Erdogan zabranio je da se stadioni nazivaju arenama, rekavši da je to naziv iz starog Rima za mesta na kojima su se ljudi borili na život i smrt, prenosi N1. "U našem jeziku ne postoji tako nešto", rekao je. "Protiv sam… »
Erdogan zabranio naziv "arena"
SEEbiz 27.05.2017
ISTANBUL - Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan zabranio je da se stadioni nazivaju arenama, rekavši da je to naziv iz starog Rima za mjesta na kojima su se ljudi borili na život i smrt. "U našem jeziku ne postoji takvo što", rekao je. "Protiv sam… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i mogućim nepogodama
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 31 povezana

Zbog dojave o bombi pomeren početak sednice Skupštine RS o referendumu, presudi Dodiku i ostavci Viškovića
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane

Izraelski ministar: Gaza bi mogla da bude uništena, vrata pakla će se otvoriti nad glavama Hamasa
Beta pre 1 satjoš 24 povezane

Otvoreno pismo Nenadu Stefanoviću: Privodite građane, a čuvate huligane povezane sa SNS-om
Nova pre 38 minutajoš 5 povezanih

Kalas: Pritisak na Ukrajinu da preda delove teritorije Rusiji Putinova zamka
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih