Povezane vesti
Kokeza: Neka me napadaju, samo da odemo na Mundijal
Sportski žurnal 30.05.2017
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, istakao je da se ne plaši napada iz Crvene zvezde, već da mu je najvažnije da A reprezentacija pobedom nad Velsom napravi ogroman korak ka plasmanu na Mundijal 2018. godine u Rusiji. Kokeza je… »
Kokeza odgovorio na optužbe iz Zvezde
Vesti online 30.05.2017
Za fijasko u protekloj sezoni, na "Marakani" su uprli prstom u predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu, optuživši ga da je pomogao Partizanu da dođe do duple krune. Zvezdan Terzić najavio je da klub sa "Marakane" kreće u njegovo… »
Intervju: Slaviša Kokeza za Blicsport: Neka me i dalje napadaju, samo da pobedimo Vels
Sportal blic 29.05.2017
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza istakao je za Blicsport da se ne boji napada, već da mu je najvažnije da "orlovi" pobede Vels i naprave ogroman korak u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Slaviša… »
Kokeza, za "Novosti", o optužbama Zvezdana Terzića, pretnjama porodici: Zanima me samo Srbija
Večernje novosti 29.05.2017
Neka me svakog dana napadaju, moja jedina i iskrena želja je da pobedimo Vels 11. juna – kaže predsednik Fudbalskog saveza Srbije. NAPADAJU me lično, napadaju Fudbalski savez Srbije. Moj jedini cilj je da Srbija pobedi Vels. Ovo je u ponedeljak, za… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane