Povezane vesti

Jura otpustila još jednu radnicu sa karcinomom

Jura otpustila još jednu radnicu sa karcinomom

Danas 05.06.2017
Vlasnik jedne beogradske firme koji je želeo da ostane anoniman obezbedio mi je novi ugovor o radu koji će mi omogućiti da produžim bolovanje i nastavim da se lečim, kao i da ispunim uslov za odlazak u invalidsku penziju, za šta mi je potrebno još… »
Radnicu Jure, obolelu od raka, zaposlio vlasnik jedne beogradske firme

Radnicu Jure, obolelu od raka, zaposlio vlasnik jedne beogradske firme

Nova ekonomija 05.06.2017
Violeti Petrović (42), samohrana majka koja je ostala bez posla u "Juri" iako se leči od kancera, pritekao je u pomoć vlasnik jedne beogradske firme i obezbedio joj novi ugovor o radu. "Beskrajno sam zahvalna tom čoveku koji želi da ostane anoniman… »
Ljudi velikog srca pomogli radnici koju je "Jura" otpustila

Ljudi velikog srca pomogli radnici koju je "Jura" otpustila

Radio 021 05.06.2017
Violeta Petrović (42), samohrana majka koja je ostala bez posla u "Juri" iako se leči od kancera, pritekao je u pomoć vlasnik jedne beogradske firme i obezbedio joj novi ugovor o radu. "Beskrajno sam zahvalna tom čoveku koji želi da ostane anoniman… »
Dobri ljudi pritekli u pomoć otpuštenoj radnici Jure

Dobri ljudi pritekli u pomoć otpuštenoj radnici Jure

N1 Info 05.06.2017
Violeta Petrović (42), samohrana majka koja je ostala bez posla u "Juri" iako se leči od kancera, pritekao je u pomoć vlasnik jedne beogradske firme i obezbedio joj novi ugovor o radu. "Beskrajno sam zahvalna tom čoveku koji želi da ostane anoniman… »

Vesti dana »