Povezane vesti
Jura otpustila još jednu radnicu sa karcinomom
Danas 05.06.2017
Vlasnik jedne beogradske firme koji je želeo da ostane anoniman obezbedio mi je novi ugovor o radu koji će mi omogućiti da produžim bolovanje i nastavim da se lečim, kao i da ispunim uslov za odlazak u invalidsku penziju, za šta mi je potrebno još… »
Radnicu Jure, obolelu od raka, zaposlio vlasnik jedne beogradske firme
Nova ekonomija 05.06.2017
Violeti Petrović (42), samohrana majka koja je ostala bez posla u "Juri" iako se leči od kancera, pritekao je u pomoć vlasnik jedne beogradske firme i obezbedio joj novi ugovor o radu. "Beskrajno sam zahvalna tom čoveku koji želi da ostane anoniman… »
Ljudi velikog srca pomogli radnici koju je "Jura" otpustila
Radio 021 05.06.2017
Violeta Petrović (42), samohrana majka koja je ostala bez posla u "Juri" iako se leči od kancera, pritekao je u pomoć vlasnik jedne beogradske firme i obezbedio joj novi ugovor o radu. "Beskrajno sam zahvalna tom čoveku koji želi da ostane anoniman… »
Dobri ljudi pritekli u pomoć otpuštenoj radnici Jure
N1 Info 05.06.2017
Violeta Petrović (42), samohrana majka koja je ostala bez posla u "Juri" iako se leči od kancera, pritekao je u pomoć vlasnik jedne beogradske firme i obezbedio joj novi ugovor o radu. "Beskrajno sam zahvalna tom čoveku koji želi da ostane anoniman… »
Vesti dana »
Vučić pred više hiljada ljudi na otvaranju deonice Moravskog koridora: Nećemo dati zemlju najgorima u ruke! Već sutra od 9 auto-putem do Vrnjačke Banje!
Kurir pre 18 minutajoš 19 povezanih
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 7 satijoš 1 povezana