Povezane vesti

Prijović pred debi u dresu Srbije: Kad Tadić doda odmah pada gol

Prijović pred debi u dresu Srbije: Kad Tadić doda odmah pada gol

Večernje novosti 08.06.2017
Hvala selektoru Muslinu što je imao veliko poverenje u mene. Ja ću se potruditi da sve vratim na terenu, kaže centarfor pred meč sa Velsom. ALEKSANDAR Prijović konačno u dresu Srbije. Momak koji je pre 27 godina rođen u švajcarskom Sent Galenu tek… »
Srpski Ibra: Prijović o debiju: Čast je braniti boje svoje zemlje, neka i Mitrović i ja damo gol

Srpski Ibra: Prijović o debiju: Čast je braniti boje svoje zemlje, neka i Mitrović i ja damo gol

Sportal blic 08.06.2017
Džoker iz rukava selektora Srbije Slavoljuba Muslina za meč sa Velsom u kvalifikacijama za Mundijal 2018. u Rusiji mogao bi da bude Aleksandar Prijović. Snažni napadač se nametnuo odličnim partijama u Legiji i PAOK-u, ali kao najveću čast… »
Prijović: Želim da igram protiv Velsa

Prijović: Želim da igram protiv Velsa

Mozzart sport 08.06.2017
"Ostvario sam san, nadam se da ću dobiti priliku", kaže odlični strelac. Debitant u reprezentaciji Srbije Aleksandar Prijović istakao je da je svestan koliki značaj za celu zemlju ima meč protiv Velsa u Beogradu i rekao da je u potpunosti spreman da… »
Prijović: Želim da igram protiv Velsa, znam koliko je bitno

Prijović: Želim da igram protiv Velsa, znam koliko je bitno

Dnevnik 08.06.2017
STARA PAZOVA: Debitant u reprezentaciji Srbije Aleksandar Prijović istakao je da je svestan koliki značaj za celu zemlju ima meč protiv Velsa u Beogradu i rekao da je u potpunosti spreman da odgovori visokim zahtevima. "Najveća čast mi je poziv… »
Prijović: Čast, san, sve...

Prijović: Čast, san, sve...

Mondo 08.06.2017
Aleksandar Prijović rekao da je pozivom u reprezentaciju Srbije ispunio dečački san i istakao ogromnu čast zbog poverenja koje mu je ukazao selektor Slavoljub Muslin. Debitant u reprezentaciji Srbije, fudbaler PAOK-a Aleksandar Prijović, rekao je da… »

Vesti dana »