Povezane vesti
Prijović pred debi u dresu Srbije: Kad Tadić doda odmah pada gol
Večernje novosti 08.06.2017
Hvala selektoru Muslinu što je imao veliko poverenje u mene. Ja ću se potruditi da sve vratim na terenu, kaže centarfor pred meč sa Velsom. ALEKSANDAR Prijović konačno u dresu Srbije. Momak koji je pre 27 godina rođen u švajcarskom Sent Galenu tek sada… »
Srpski Ibra: Prijović o debiju: Čast je braniti boje svoje zemlje, neka i Mitrović i ja damo gol
Sportal blic 08.06.2017
Džoker iz rukava selektora Srbije Slavoljuba Muslina za meč sa Velsom u kvalifikacijama za Mundijal 2018. u Rusiji mogao bi da bude Aleksandar Prijović. Snažni napadač se nametnuo odličnim partijama u Legiji i PAOK-u, ali kao najveću čast čekajući debi… »
Prijović: Želim da igram protiv Velsa
Mozzart sport 08.06.2017
"Ostvario sam san, nadam se da ću dobiti priliku", kaže odlični strelac. Debitant u reprezentaciji Srbije Aleksandar Prijović istakao je da je svestan koliki značaj za celu zemlju ima meč protiv Velsa u Beogradu i rekao da je u potpunosti spreman da… »
Prijović: Želim da igram protiv Velsa, znam koliko je bitno
Dnevnik 08.06.2017
STARA PAZOVA: Debitant u reprezentaciji Srbije Aleksandar Prijović istakao je da je svestan koliki značaj za celu zemlju ima meč protiv Velsa u Beogradu i rekao da je u potpunosti spreman da odgovori visokim zahtevima. "Najveća čast mi je poziv… »
Prijović: Čast, san, sve...
Mondo 08.06.2017
Aleksandar Prijović rekao da je pozivom u reprezentaciju Srbije ispunio dečački san i istakao ogromnu čast zbog poverenja koje mu je ukazao selektor Slavoljub Muslin. Debitant u reprezentaciji Srbije, fudbaler PAOK-a Aleksandar Prijović, rekao je da mu… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 37 minutajoš 12 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 27 minutajoš 17 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 66 povezanih

Danas važna odluka o minimalcu u Srbiji: Sastaje se Socijalno-ekonomski savet, očekuju se nova povećanja!
Kurir pre 52 minutajoš 22 povezane