Povezane vesti

Trener Pantera: Eliminacija Parnog valjka ravna senzaciji

Trener Pantera: Eliminacija Parnog valjka ravna senzaciji

Sportski žurnal 10.06.2017
Trener FMP Železnika, Dušan Alimpijević, rekao je posle pobede nad Partizanom da je njegova ekipa ostvarila veliki uspeh plasmanom u finale Superlige. - Šta da kažem posle jedne ovakve situacije koja je za nas... Ne želim da degradiram kvalitet moje… »
Aleksandar Džikić ne planira da podnese ostavku posle debakla Partizana

Aleksandar Džikić ne planira da podnese ostavku posle debakla Partizana

Sportski žurnal 10.06.2017
Trener Partizana, Aleksandar Džikić, istakao je da ne planira da podnese ostavku posle eliminacije crno-belih u polufinalu Superlige Srbije. - Želim da čestitam ekipi FMP-a i da im poželim dobru igru u finalu. Odlučio sam da budem vrlo kratak -… »
Fmp: Ipak je senzacija!

Fmp: Ipak je senzacija!

Mondo 10.06.2017
Mladi trener Dušan Alimpijević naglasio je da je plasman u finale plej-ofa proistekao iz velikog rada ovog proleća. FMP Železnik od ponedeljka će igrati protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa Superlige Srbije, nakon što je i u revanš utakmici bio… »
Džikić ne da ostavku posle fijaska Partizana

Džikić ne da ostavku posle fijaska Partizana

Vesti online 10.06.2017
Posle 19 godina, Partizan neće igrati finale plej-ofa šampionata Srbije. Crno-beli su u dva meča nadigrani od poletne, mlade ekipe iz Železnika. Posle fijaska, trener Aleksandar Džikić nije bio raspoložen za priču na konferenciji za medije. -… »
Džikić: Imam ugovor još godinu dana

Džikić: Imam ugovor još godinu dana

Večernje novosti 09.06.2017
Ovo je veliki uspeh. Čestitam igračima na želji da se promene. Momci su se ponašali fantastično, zadovoljan je trener FMP Dušan Alimpijević. Trener Partizana Aleksandar Džikić nije komentarisao izgubljenu utakmicu protiv FMP, kao ni završetak… »

Vesti dana »