Povezane vesti
Promene Ustava ne samo zbog Kosova
RTV 18.06.2017
NOVI SAD - Poslednje najave promene Ustava Srbije ne smeju ostati mrtvo slovo na papiru, a posebno je pogrešno pominjati promene u najvažnijem pravnom aktu naše zamlje samo zbog pitanja Kosova, saopštila je Liga Socijaldemokrata Vojvodine . Ustav… »
LSV: Da promena Ustava ne bude samo mrtvo slovo na papiru
Blic 18.06.2017
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvala je parlamentarne stranke da ispune obećanje o donošenju modernog Ustava Srbije kako najave promene Ustava ne bi ostale mrtvo slovo na papiru. Prema LSV, Srbija je duboko centralizovana država u kojoj je… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 1 satjoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Uživo Svet drhti od Trampovih tarifa, Meksiko dobio rok od mesec dana, EU i Srbija na klackalici: Očekuje se razgovor američkog predsednika i Si Đinpinga
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
„Zvezdara šeta“ do Cvetkove pijace: Građani se okupili u znak podrške studentima i prosvetarima
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih