Počeo sastanak Vučića s poslanicima SNS-a o Ani Brnabić

Počeo sastanak Vučića s poslanicima SNS-a o Ani Brnabić

Beta ponedeljak, 19. jun 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas oko 9.00 sastanak s poslanicima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) o podršci kandidatkinji za predsednicu vlade Ani Brnabić. Vučić se u sedištu SNS-a u Beogradu sastao s poslanicima te partije posle navoda u pojedinim medijima da su neki od... »

Većina izvesna, ali se glasanje o vladi odlaže

Pravda ponedeljak, 19. jun 2017.
Sednica Skupštine Srbije na kojoj je trebalo da se glasa o novoj premijerki Ani Brnabić i vladi, a koja je trebalo da se održi najkasnije do četvrtka, definitivno je odložena, a za kada će biti zakazana ne znaju još ni u kabinetima predsednika Aleksandra Vučića ni buduće premijerke Ane Brnabić.
Ono što je izvesno u ovom trenutku jeste da će to biti nakon svečanosti povodom Vučićevog preuzimanja dužnosti predsednika, zakazane za petak, 23. jun. Ne dovodi se u pitanje ni to da li postoji većina koja će u parlamentu... »

Većina izvesna, ali se glasanje o vladi odlaže

Danas ponedeljak, 19. jun 2017.
SPS i javno zatražio resor u novoj vladi za Branka Ružića
Sednica Skupštine Srbije na kojoj je trebalo da se glasa o novoj premijerki Ani Brnabić i vladi, a koja je trebalo da se održi najkasnije do četvrtka, definitivno je odložena, a za kada će biti zakazana ne znaju još ni u kabinetima predsednika Aleksandra Vučića ni... »
©2017 Netmark d.o.o.