Hoće li SNS biti zadovoljan sa 127 glasova za novu vladu

Hoće li SNS biti zadovoljan sa 127 glasova za novu vladu

N1 Info ponedeljak, 19. jun 2017.
Da li će Ana Brnabić biti nova premijerka ili će biti novih izbora? Odgovora na to pitanje još nema, jer Srpska napredna stranka u većinu u Skupštini nije sigurna, iako su poslanici te partije jednoglasno podržali predlog svog lidera da Brnabićeva bude mandatarka.
Izvor: N1 Kažu da do četvrtka moraju da se konsultuju s koalicionim partnerima i insistiraju da 128 poslanika izabranih na njihovoj listi glasa za Vladu Ane Brnabić. U suprotnom - novi izbori. Pre četiri dana predsednik Vučić... »

SNS podržao Anu Brnabić

Radio 021 ponedeljak, 19. jun 2017.
Srpska napredna stranka jednoglasno je podržala odluku predsednika Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude nova premijerka, saopštila je potpredsednica naprednjaka Marija Obradović posle konsultacija poslanika SNS-a sa Vučićem u sedištu stranke.
Prema rečima Obradović, iako je bilo različitih stavova u dijalogu Vučića i poslanika te stranke, svih 100 poslanika je jednoglasno podržalo njegov predlog. Ona je dodala da će u Skupštini Srbije do kraja nedelje početi rasprava... »

SNS prelomio: Ako do četvrtka nemamo većinu - izbori!

Pravda ponedeljak, 19. jun 2017.
Potpredsednica SNS kaže da naprednjaci jedinstveno podržavaju predlog Vučića, ali da je i dalje neizvesno hoće li biti većine za izbor Ane Brnabić za premijera.
Kako je rekla Marija Obradović, ona očekuje da predlog predsednika Srbije i lidera SNS u skupštini podrži mnogo više od neophodnih 126 poslanika, ali da ostaje da se vidi da li će vladajuća koalicija imati 128 poslanika koji će u... »
©2017 Netmark d.o.o.