Povezane vesti
"Da je NATO lovac prišao bliže Su-27, bio bi oboren"
Vesti online 22.06.2017
Avioni NATO-a pokušali su da prate avion ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua koji je leteo ka Kalinjingradu iznad neutralnih voda Baltičkog mora. Avion u kojem je bio Šojgu leteo je u pratnji lovaca Su-27, koji su oterali pilota aviona NATO-a… »
DžABA ameri demonstriraju silu: Za ruske pilote guske iznad Baltika opasnije od NATO lovaca (video)
Pravda 22.06.2017
Avioni NATO-a pokušali su da prate avion ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua koji je leteo ka Kalinjingradu iznad neutralnih voda Baltičkog mora. Avion u kojem je bio Šojgu leteo je u pratnji lovaca Su-27, koji su oterali pilota aviona NATO-a… »
Vesti dana »
Dušan Milenković za Insajder: Studenti su oslobodili narod Srbije od straha (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Kragujevac dočekao studente - posle četiri dana pešačenja studentske kolone iz tri pravca ušle u grad
RTS pre 27 minutajoš 53 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
Pokrajinski sekretarijat kaže da je škola u Pećincima u rekonstrukciji: Deca uče na "gradilištu"?
Radio 021 pre 2 satajoš 34 povezane