Povezane vesti
Mali: Kad bih se bavio spekulacijama, mislim da bih poludeo
N1 Info 22.06.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nije želeo da komentariše medijske navode da će biti potpredsednik nove vlade Srbije zadužen za investicije, istakavši da je posvećem poslu koji obavlja duže od tri godine. Izvor: N1info On je novinarima u… »
Svaka porodilja dobija po 10.000 dinara od 1. jula
Studio B 22.06.2017
Od 1. jula svaka porodilja u gradu dobiće jednokratnu pomoć od 10.000 dinara, predviđeno je rebalansom budžeta koji je danas usvojen na sednici Gradskog veća, a koji će se pred odbornicima grada naći sledećeg četvrtka. Utvrđeno da u budžetu ima… »
Mali: Rebalans budžeta u prvom planu
Politika 22.06.2017
Prihodi u gradskoj kasi povećani za tri milijarde dinara zahvaljujući naplati poreza na dohodak i EBRD-u, koji je gradu smanjio kamatu sa 3,2 na dva odsto. Iz dana u dan primamljive funkcije, poput mesta šefa kabineta Ane Brnabić i potpredsednika… »
Porodiljama od 1. jula po 10.000 dinara
Večernje novosti 22.06.2017
Gradonačelnik Siniša Mali najavljuje rebalans budžeta, jer u gradskoj kasi beleže plus od tri milijarde dinara. Višak para zbog poreza na dohodak i smanjenih kamata EBRD. OD naredne sednice Skupštine grada, koja treba da se održi 30. juna, svaka… »
Mali: Svakoj porodilji od 1. jula po 10.000 dinara
BK TV 22.06.2017
Od 1. jula svaka porodilja u gradu dobiće jednokratnu pomoć od 10.000 dinara, predviđeno je rebalansom budžeta koji je danas usvojen na sednici Gradskog veća, a koji će se pred odbornicima grada naći sledećeg četvrtka. Gradonačelnik Siniša Mali… »
Siniša Mali: Ja sam gradonačelnik Beograda, ne bavim se spekulacijama
Telegraf 22.06.2017
Kada bih se bavio medijskim spekulacijama, poludeo bih. U ovom trenutku ja sam gradonačelnik Beograda, interesuju me projekti u gradu, bolji život građana, investicije, tu funkciju obavljam posvećeno i odgovorno, rekao je danas prvi čovek Beograda… »
Vesti dana »
Odgovornost inženjerske struke: Sud časti prikuplja neophodnu dokumentaciju
Vreme pre 1 satjoš 196 povezanih
MUP Crne Gore: Velika zahvalnost MUP-u Srbije, posebno ministru Dačiću; Najavljena zamolnica za izručenje Balijagića
RTV pre 3 satajoš 102 povezane