Povezane vesti
Dobio Nagradu za životno delo, pa tek onda dilomirao a: ovo je njegova poruka za sve večite studente u Srbiji
Blic 22.06.2017
Nikad ne treba odustajati od svojih snova. Meni je san bio da završim taj fakultet, koji sam upisao još 1987. Od danas sa diplomom Akademije primenjenih umetnosti, drugi sam čovek - kaže za "Blic" Slavimir Stojanović (48), dizajner. Ceo jedan život… »
Slavimir Stojanović Futro - čovek koji je pobedio samog sebe
Noizz 22.06.2017
Radovi jednog od najpoznatijih beogradskih dizajnera Slavimira Stojanovića u domenu dizajna i advertajzinga dobili su preko 300 međunarodnih nagrada i priznanja. Čovek koji je dobio Nagradu za životno delo je diplomirao 30 godina pošto je upisao… »
Vesti dana »
Putin objavio da je uspešno izveden završni test krstareće rakete na nuklearni pogon Burevestnik
Beta pre 36 minutajoš 26 povezanih
Sručiće se velika količina kiše na Srbiju! Najnovije upozorenje RHMZ: U ovim delovima zemlje će biti najkritičnije
Blic pre 2 satajoš 25 povezanih
"Nema odmora na ovom svetu" Nikola Jokić stao pred kamere, pa citirao Tomija Šelbija! Srbin napravio šou na konferenciji za medije (video)
Kurir pre 55 minutajoš 47 povezanih
Horor noć u Čačku: Dvojica mladića krvavi dovezeni u bolnicu, jednom se bore za život!
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih