Повезане вести
"Вести" на Сребрном језеру: Теодосић најавио одлазак из ЦСКА
Вести онлине 27.06.2017
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић највероватније неће остати у московском ЦСКА, истакавши да има велику жељу да пређе у НБА лигу. Теодосић је у разговору са новинарима на Сребрном језерурекао да ће ускоро… »
Теодосић: Идем из ЦСКА, желим у НБА
Вечерње новости 27.06.2017
Капитен Србије о зову Америке, репрезентацији и могућим отказима: Од мене су сваке године захтевали да не играм за национални тим, али... САМО два дана после венчања, Милош Теодосић је поново у спортскохј опреми. Са пријатељима… »
Коначно: Милош Теодосић проговорио о НБА, али и завршетку каријере у Звезди
Хот спорт 27.06.2017
Капитен српског националног тима је данас потврдио оно што се већ месецима пише. Како је Милош Теодосић рекао, сасвим сигурно неће остати у Москви, док је Америка најреалнија шанса. И ове године је Тео отворио камп на Сребрном… »
Теодосић: Готово сигурно напуштам ЦСКА, желео бих да одем у НБА
Бета 27.06.2017
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић рекао је данас да готово сигурно неће остати у екипи ЦСКА из Москве, да још не зна шта ће се дешавати, али да би волео да оде у НБА лигу. "Како ствари стоје, готово сигурно… »
Теодосић: "Волео бих да одем у НБА, али се још ништа не зна"
Спортске.нет 27.06.2017
Капитен Србије рекао је да је после дугог размишљања одлучио да би волео да каријеру настави у Америци, али да се још ништа не зна. Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић рекао је данас да највероватније неће… »
Теодосић: Размислио сам, волео бих у Америку...
Мондо 27.06.2017
Разговарали смо са свеже ожењеним Милошем Теодосићем на његовом "Тео4" кампу на Сребрном језеру. Ево шта нам је рекао... Фото: МН Пресс "Засад, како ствари стоје, скоро сигурно нећу остати у ЦСКА, а за остатак још не знам. Кад… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана