Povezane vesti
Buha traži izuzeće sudije, a tužilac sam svoje
RTV 04.07.2017
BEOGRAD - Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je… »
Borba u sudnici: Buha traži izuzeće sudije jer "ne brine o njegovom zdravstvenom stanju." Sudija odbrusio: Ovo je nečuveno
Blic 04.07.2017
Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je suđenje… »
Dnevnik 04.07.2017
BEOGRAD: Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je… »
Čume traži izuzeće sudije, tužilac sam svoje
Mondo 04.07.2017
Na suđenju optuženom Ljubiši Buhi Čumetu on je prvo tražio izuzeće sudije, a potom je i tužilac tražio sopstveno izuzeće. Tužilac tvrdi da je Buhino ponašanje pred sudom nečuveno. Foto: Youtube/PrintScreen Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša… »
RTS 04.07.2017
Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume na ponovljenom suđenju ponovo je zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je suđenje odloženo… »
Vesti dana »

"Bilo je korisno i za nas i za Amerikance": Prvo oglašavanje Putinovog pregovorača o 12-časovnom sastanku delegacija Rusije i SAD u Rijadu (foto)
Kurir pre 26 minutajoš 16 povezanih

Tragedija u Lazarevcu: Izbio požar u zgradi; Nastradao otac sa ćerkom VIDEO
B92 pre 44 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Palestinske medicinske službe: U izraelskim napadima na Gazu tokom noći 23 ubijenih, među njima i deca
Insajder pre 56 minutajoš 10 povezanih

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 2 satajoš 11 povezanih