Povezane vesti
Buha traži izuzeće sudije, a tužilac sam svoje
RTV 04.07.2017
BEOGRAD - Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je… »
Borba u sudnici: Buha traži izuzeće sudije jer "ne brine o njegovom zdravstvenom stanju." Sudija odbrusio: Ovo je nečuveno
Blic 04.07.2017
Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je suđenje… »
Dnevnik 04.07.2017
BEOGRAD: Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je… »
Čume traži izuzeće sudije, tužilac sam svoje
Mondo 04.07.2017
Na suđenju optuženom Ljubiši Buhi Čumetu on je prvo tražio izuzeće sudije, a potom je i tužilac tražio sopstveno izuzeće. Tužilac tvrdi da je Buhino ponašanje pred sudom nečuveno. Foto: Youtube/PrintScreen Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša… »
RTS 04.07.2017
Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume na ponovljenom suđenju ponovo je zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je suđenje odloženo… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

MUP: Zadržavanje za osumnjičenog da je udario dva učesnika skupa u Pionirkom parku
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju pape Franje Vatikan: Stabilno je ali je i dalje složeno!
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana