Povezane vesti

Buha traži izuzeće sudije, a tužilac sam svoje

RTV 04.07.2017
BEOGRAD - Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je… »
Borba u sudnici: Buha traži izuzeće sudije jer "ne brine o njegovom zdravstvenom stanju." Sudija odbrusio: Ovo je nečuveno

Borba u sudnici: Buha traži izuzeće sudije jer "ne brine o njegovom zdravstvenom stanju." Sudija odbrusio: Ovo je nečuveno

Blic 04.07.2017
Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je suđenje… »

Dnevnik 04.07.2017
BEOGRAD: Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume danas je na ponovljenom suđenju ponovo zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je… »
Čume traži izuzeće sudije, tužilac sam svoje

Čume traži izuzeće sudije, tužilac sam svoje

Mondo 04.07.2017
Na suđenju optuženom Ljubiši Buhi Čumetu on je prvo tražio izuzeće sudije, a potom je i tužilac tražio sopstveno izuzeće. Tužilac tvrdi da je Buhino ponašanje pred sudom nečuveno. Foto: Youtube/PrintScreen Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša… »

RTS 04.07.2017
Nekadašnji svedok saradnik Ljubiša Buha Čume na ponovljenom suđenju ponovo je zatražio izuzeće sudije koji mu sudi u procesu zbog pet krivičnih dela, dok je postupajući tužilac u tom postupku sam zatražio svoje izuzeće, pa je suđenje odloženo… »

Vesti dana »