Lokalizovan požar na deponiji, vatra pod kontrolom

Prijepolje: Lokalizovan požar na deponiji, vatra pod kontrolom

Večernje novosti četvrtak, 13. jul 2017.
Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice iz Prijepolja lokalizovali su danas oko 14 časova požar na deponiji Stanjevine i vatra je trenutno pod kontrolom
PRIJEPOLjE - Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice iz Prijepolja lokalizovali su danas oko 14 časova požar na deponiji Stanjevine i vatra je trenutno pod kontrolom. Komandir Vatrogasno spasilačke jedinice Vujadin Kovačević... »

Lokalizovan požar na deponiji, vatra pod kontrolom

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 13. jul 2017.
Prijepolje - Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice iz Prijepolja lokalizovali su oko 14 časova požar na deponiji Stanjevine i vatra je trenutno pod kontrolom. Komandir Vatrogasno spasilačke jedinice Vujadin Kovačević kaže da su u gašenju požara učestvovala dva vatrogasna vozila i šest... »

Gori deponija kod Prijepolja, dim stigao do centra grada

Blic četvrtak, 13. jul 2017.
Deponija smeća u Stanjevinama na ulasku u Prijeoplje gori od noćas a jak dim prekrio je limsku dolinu i već se oseća i u centru grada.
Prema rečima načelnika za vanredne situacije opštine Prijepolje Gorana Posrkače uzrok požara još uvek nije utvrđen, a vatrogsci se bore da ga lokalizuju što je otežano jer se ovakav požar ne sme gasiti vodom. - Još uvek ne možemo... »

Na pomolu nova ekološka katastrofa: Gori deponija kod Prijepolja, dim stigao do centra grada!

Kurir četvrtak, 13. jul 2017.
PRIJEPOLJE - Deponija smeća u Stanjevinama gori od noćas, a jak dim prekrio je limsku dolinu. Trenutno su najugroženija naselja Zalug i Đurašići, a dim se kreće prema Hašimbegovića polju, i već se oseća i u centru grada. Prema rečima načelnika za vanredne situacije opštine Prijepolje Gorana... »

Ekološka katastrofa: Gori deponija, dim stigao do centra grada

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 13. jul 2017.
Prijepolje - Deponija smeća u Stanjevinama gori od noćas a jak dim prekrio je limsku dolinu. Trenutno su najugroženija naselja Zalug i Đurašići, a dim se kreće prema Hašimbegovića polju, i već se oseća i u centru grada. Prema rečima načelnika za vanredne situacije opštine Prijepolje Gorana Posrkače... »
©2017 Netmark d.o.o.