Dva muškarca povređena u Batajnici

Dva muškarca povređena u Batajnici

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Dva muškarca povređena u Batajnici
BEOGRAD - Dva muškarca od 21 i 25 godina povređena su noćas u 2:20 u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Batajničkom drumu, kod skretanja za Zemun polje, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Dvojici povređenih muškaraca su konstatovane lakše povrede i prevezeni su u KBC Zemun. Od hroničnih bolesnika, najviše poziva bilo je od asmatičara, navodi Macura. Hitna pomoć zabeležila je 88 intervencija, od kojih 20 na javnom... »

Dva muškarca povređena u Batajnici

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Dva muškarca povređena u Batajnici
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 2.20 na Batajničkom drumu, kod skretanja za Zemun polje, povređena su dva muškarca od 21 i 25 godina, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Dvojici povređenih muškaraca su konstatovane lakše povrede i prevezeni su u KBC Zemun. Od hroničnih bolesnika, najviše poziva bilo je od asmatičara, navodi Nada Macura. Hitna pomoć zabeležila je 88 intervencija, od kojih 20 na... »

Udes na Batajničkom drumu, povređeni mladići

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
Dva mladića od 21 i 25 godina povređena su noćas u 2:20 u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Batajničkom drumu, kod skretanja za Zemun polje.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Dvojici povređenih muškaraca su konstatovane lakše povrede i prevezeni su u KBC Zemun, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća u centru Beograda, četvoro povređenih! Od hroničnih... »

Saobraćajna nezgoda u batajnici: Dva muškarca lakše povređena

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Dva muškarca od 21 i 25 godina povređena su noćas u 2.20 u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Batajničkom drumu, kod skretanja za Zemun polje, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Dvojici povređenih muškaraca su konstatovane lakše povrede i prevezeni su u KBC Zemun. Od hroničnih bolesnika, najviše poziva bilo je od astmatičara, navodi Macura. Hitna pomoć zabeležila je 88 intervencija, od kojih 20 na javnom... »

Dva mladića povređena u udesu na Batajničkom drumu

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Dva mladića povređena u udesu na Batajničkom drumu
Beograd -- Dva muškarca od 21 i 25 godina povređena su noćas u 2:20 u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Batajničkom drumu, kod skretanja za Zemun polje.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je da su dvojici povređenih muškaraca konstatovane lakše povrede i prevezeni su u KBC Zemun. Od hroničnih bolesnika, najviše poziva bilo je od asmatičara, navodi Macura. Juče je... »
©2017 Netmark d.o.o.