Povezane vesti

Surovo iskren: Dino Merlin otkrio šta misli o današnjoj muzičkoj sceni!

Svet plus ponedeljak, 17. jul 2017.
Dino Merlin jedan je od najpopularnijih kantautora u regionu, a već decenijama publici poklanja samo hitove. Evo šta je otkrio o današnjoj muzičkoj sceni.
Na muzičkoj sceni regiona sve je više onih koji zapravo ne znaju da pevaju, ali uz pomoć raznih aparata mogu da naprave pesme koje će postati hitovi. Evo kako Dino Merlin vidi našu muzičku scenu:"Danas se publici prezentuje po... »

Dino Merlin surovo iskren o današnjoj muzičkoj sceni: ‘Talenta ima sve manje’

Tračara ponedeljak, 17. jul 2017.
A post shared by Dino Merlin Official (@dinomerlinofficial) on Apr 22, 2017 at 12:02pm PDT Iako su se trendovi u muzici drastično promenili, stari hitovi Dine Merlina se i dalje slušaju i vole. Iako se mnogima ne sviđa pravac u kojem je krenula muzička industrija, niko ne može poreći da su današnji... »

Dino Merlin bez dlake na jeziku: Ovako je prokomentarisao današnju muzičku scenu!

Kurir ponedeljak, 17. jul 2017.
Dino Merlin našao se u Crnoj Gori, gde uživa u vrelim letnjim danima. DINO MERLIN U DIRLJIVOJ ISPOVESTI: Tragična je situacija kada voliš nekog ko ti ne uzvraća ljubav! Pevač je iskreno prokometarisao današnju muzičku scenu, pa i to kako se razlikuje od nekadašnjeg vremena. A post shared by Dino... »

Bez dlake na jeziku: Dino Merlin priznao šta misli o našoj muzičkoj sceni

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Čuveni pevač već decenijama pravi hitove, a sada je prokomentarisao aktuelne trendove u muzici koja se sluša širom regiona.
Dino Merlin je gostovao na televiziji Pink i tom prilikom rekao šta misli o popularnoj muzici koja se sluša u Srbiji i Bosni i Hercegovini. - Danas se publici prezentuje po dve hiljade pesama. Ljudi snimaju, stavljaju na... »
©2017 Netmark d.o.o.