Vaterpolo: Uspešan start Srbije na SP

Dominacija Srbije u vaterpolu kroz brojke

Večernje novosti utorak, 18. jul 2017.
Naši vaterpolisti su na poslednjih devet velikih takmičenja (četiri svetske lige, dva evropska prvenstva, po jedno svetsko prvenstvo, svetski kup i Olimpijske igre) osvojili isto toliko zlatnih medalja
Svetsko prvenstvo u vaterpolu Srbija je započela veoma moćno trijumfom nad Južnom Afrikom od 21:5, a dok čekamo nastavak takmičenja u Budimpešti, pozabavimo se interesantnim brojkama vezanim za dominaciju Delfina u ovom sportu.... »

Sava Ranđelović proslavio rođendan u Budimpešti

Večernje novosti utorak, 18. jul 2017.
Sava Ranđelović je juče napunio 24 godine, pa je kako dolikuje isekao rođendansku tortu za reprezentativne saigrače i članove stručnog štaba
Srbija je jako zaplivala ka šampionskom tronu na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, a posebnog razloga za slavlje imao je jedan od naših "delfina". Sava Ranđelović je juče napunio 24 godine, pa je kako dolikuje isekao rođendansku... »

Prlainović: Dobar uvod za nastavak turnira

Večernje novosti utorak, 18. jul 2017.
Ono što nas krasi godinama je činjenica da podižemo formu kako takmičenje odmiče, mi ćemo učiniti sve da to tako bude i ovog puta – kaže srpski vaterpolista
Vaterpolisti Srbije trijumfalno su počeli odbranu svetskog zlata, pošto su u uvodnoj utakmici planetarnog šampionata u Budimpešti savladali Južnu Afriku (21:5). “ Delfini” su lako i ubedljivo savladali nedoraslog rivala, koji je... »

Vaterpolo: Uspešan start Srbije na SP

Danas utorak, 18. jul 2017.
Vaterpolo reprezentacija Srbije uspešno je počela odbranu titule svetskog prvaka, pošto je danas u Budimpešti u prvom kolu C grupe savladala Južnu Afriku sa 21:5 (6:1, 7:1, 5:1, 3:2). Kao što se očekivalo, susret protiv nabolje afričke selekcije bio je samo lakši trening za najbolju reprezentaciju... »

Torta kao šlag na pobedu: "Delfin" proslavio rođendan prvog dana SP

Blic sport utorak, 18. jul 2017.
Srbija je jako zaplivala ka (svom) šampionskom tronu na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, a posebnog razloga za slavlje imao je jedan od naših "delfina".
Foto: VSS / Promo Sava Ranđelović Sava Ranđelović je ovog dana napunio 24 godine, pa je kako dolikuje isekao rođendansku tortu za reprezentativne saigrače i članove stručnog štaba. Vaterpolisti Srbije su na startu grupe C... »

Savić posle premijerne pobede na SP: Cilj naše organizacije je prvo mesto, tako su nam rekli

Večernje novosti utorak, 18. jul 2017.
Sigurno da mi ne bežimo od uloge favorita i kao što smo usotalom i rekli pred polazak u Budimpeštu – rekao je selektor vaterpolista Srbije
Vaterpolisti Srbije sigurno i ubedljivo počeli su odbranu svetskog zlata na prvenstvu sveta u Budimpešti. U premijernom meču “delfini” su savladali Južnu Afriku 21:5, a na konstataciju da su njegovi izabranici imali samo lakši... »

Uloga favorita Nije sporna: Selektor vaterpolista Savić: Savez želi titulu, realan cilj je medalja

Blic sport utorak, 18. jul 2017.
Vaterpolo reprezentacija Srbije je ubedljivo startovala na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, trijumfom nad Južnom Afrikom 21:5, a selektor "delfina Dejan Savić ne misli da je to bio lakši trening.
Foto: VSS / Promo Dejan Savić - Nije bio lakši, jer smo jak trening imali pre podne, pred ovu utakmicu. Ali, sigurno da ne bežimo od uloge favorita, kao što smo uostalom i rekli pred polazak u Budimpeštu. Savić je istakao da su... »
©2018 Netmark d.o.o.