Povezane vesti

Skandal trese vatikan: U horu brata bivšeg pape silovano 67 dečaka: "Spavao sam s nastavnikom najmanje 100 puta"

Skandal trese vatikan: U horu brata bivšeg pape silovano 67 dečaka: "Spavao sam s nastavnikom najmanje 100 puta"

Blic 19.07.2017
Dva ružna skandala su u utorak pokucala na vatikanske dveri. Jedan se tiče novca i korupcije unutar samih vatikanskih zidina, drugi silovanja i fizičkog zlostavljanja dece u crkvenom horu u Regensburgu, čiji je dirigent bio Georg Racinger, brat… »
(Video) Jeziva ispovest dečaka iz hora brata bivšeg pape Benedikta XVI: Učitelj mi je noću ulazio u krevet, silovao me bar…

(Video) Jeziva ispovest dečaka iz hora brata bivšeg pape Benedikta XVI: Učitelj mi je noću ulazio u krevet, silovao me bar…

Kurir 19.07.2017
Advokat Ulrik Veber, zadužen za nezavisnu istragu, tvrdi da je od 1945 do 1992 barem 547 dečaka iz katedralnog hora Domspacen, gde je dirigent bio Georg RAcinger, brat bivšeg pape Benedikta XVI, bilo izloženo telesnom nasilju, a barem njih 67 bilo je… »
Zlostavljani horski dečaci od 1945. do ranih 90-ih?

Zlostavljani horski dečaci od 1945. do ranih 90-ih?

Večernje novosti 18.07.2017
Izveštaj navodi da je najmanje 547 članova prestiznog katoličkog dečačkog hora "Domspacen" seksualno ili fizički zlostavljano između 1945. i ranije 90-ih godina. Izveštaj navodi da je najmanje 547 članova prestiznog katoličkog dečačkog hora… »

Vesti dana »