Povezane vesti
"Srećan rođendan najlepšoj ženi!" (foto)
Mondo 20.07.2017
Naša poznata glumica danas slavi, ili kako ona kaže - oplakuje svoj rođendan. Glumica Lidija Vukićević koju smo obožavali kao Violetu Popadić iz serije "Bolji život", iznenadila je fanove fotkom iz ranog detinjstva i otkrila da joj je danas… »
Da li biste je prepoznali bez njene čuvene frizure? Srpska lepotica pokazala kako je izgledala u detinjstvu
Blic 20.07.2017
Danas se muškarci utrkuju ko će joj udeliti više komplimenata, a provokativne slike su njena svakodnevica. Iznenadila je obožavatelje fotkom iz ranog detinjstva, koja se mnogima jako dopala. - I ja sam nekada bila mala, a ovo dete u sebi sam i danas… »
Vesti dana »

Dva dana kasnije: MUP ne može ili ne želi da utvrdi koji žandarm je povredio policajca
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Novi magazin pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 49 minutajoš 56 povezanih