Povezane vesti

Skot za Politiku: Iznenadilo bi me da Kosovo bude uslov za ulazak Srbije u EU

Skot za Politiku: Iznenadilo bi me da Kosovo bude uslov za ulazak Srbije u EU

Beta 22.07.2017
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je da bi bio iznenadjen kada bi priznavanje Kosova postalo uslov za ulazak Srbije u Evropsku uniju, piše list "Politika" u izdanju od subote. "Ono što je Brisel zahtevao, a Kosovo i Srbija prihvatili, jeste… »
Skot: Iznenadilo bi me Kosovo bude uslov za ulazak Srbije u EU

Skot: Iznenadilo bi me Kosovo bude uslov za ulazak Srbije u EU

Blic 22.07.2017
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot rekao je da unutar EU postoje zemlje koje nisu priznale samoproglašenu nezavisnost Kosova, te da bi ga zato iznenadilo da priznavanje nezavisnosti postane uslov ulaska Srbije u EU. - Ono što je Brisel zahtevao, a Kosovo… »
Skot: Poseta Vučića Vašingtonu veoma uspešna, SAD se ne povlači sa Balkana

Skot: Poseta Vučića Vašingtonu veoma uspešna, SAD se ne povlači sa Balkana

Pravda 22.07.2017
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu bila veoma uspešna i da je tom prilikom istaknuta podrška SAD evropskom putu Srbije i pomirenju u regionu. Američki ambasador u Beogradu… »
"Priznavanje Kosova uslov za Srbiju? Bio bih iznenađen"

"Priznavanje Kosova uslov za Srbiju? Bio bih iznenađen"

Vesti online 22.07.2017
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu bila veoma uspešna i da je tom prilikom istaknuta podrška SAD evropskom putu Srbije i pomirenju u regionu. Skot je u intervjuu za… »
Skot: Najvažnija normalizacija odnosa Prištine i Beograda

Skot: Najvažnija normalizacija odnosa Prištine i Beograda

Danas 21.07.2017
Trenutno je najvažnije da dođe do normalizacije odnosa između Beograda i Prištine i nadam se da ćemo uskoro videti neki napredak briselskog dijaloga, izjavio je ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot za Politiku i dodao da bi ga… »

Vesti dana »