Povezane vesti
Ona je digla na noge belu kuću! Srpkinja objasnila zašto je Amerikancima napravila nešto što niko nikad nije! (video)
Pravda 22.07.2017
Srpska novinarka Ksenija Pavlović koja je izazvala pravi potres na američkom medijskom nebu uradivši nešto niko nikada nije - prenoseći uživo zvučni snimak brifinga nove portparolke Bele kuće, Sare Sanders, rekla je za američki "Si-Bi-Es Njuz" da… »
Srpkinja koja je napravila haos u beloj kući: Ne plašim se Trampa, odrasla sam pod Miloševićevom diktaturom
Kurir 22.07.2017
Srpska novinarka Ksenija Pavlović koja je izazvala pravi potres na američkom medijskom nebu uradivši nešto niko nikada nije- prenoseći uživo zvučni snimak brifinga nove portparolke Bele kuće, Sare Sanders, rekla je za američki "CBC News" da zna… »
Srpkinja koja je napravila pometnju u beloj kući: Ne plašim se, odrasla sam pod Miloševićevom diktaturom
Blic 22.07.2017
Srpska novinarka Ksenija Pavlović koja je izazvala pravi potres na američkom medijskom nebu uradivši nešto niko nikada nije- prenoseći uživo zvučni snimak brifinga nove portparolke Bele kuće, Sare Sanders, rekla je za američki "CBC News" da zna… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 31 minutajoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 4 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 5 satijoš 12 povezanih

Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“
Hot sport pre 42 minutajoš 42 povezane