Povezane vesti

Đukić o Leonardu: Od mene ništa ne zavisi, daleko je utorak

Đukić o Leonardu: Od mene ništa ne zavisi, daleko je utorak

Sportski žurnal 22.07.2017
Trener srpskog šampiona istakao je da Brazilac Leonardo nije bio u sastavu Partizana pošto nije trenirao. Spekuliše se da će Leonardo napustiti Partizan, pošto ima dobru ponudu iz Al Ahlija. Upitan da li će Leonardo biti u sastavu za utakmicu protiv… »
Suma nema snage ni za 20 minuta protiv Olimpijakosa! Leo? Da vidimo da li nas želi...

Suma nema snage ni za 20 minuta protiv Olimpijakosa! Leo? Da vidimo da li nas želi...

Mozzart sport 22.07.2017
"Ništa od mene ne zavisi, sve je na njemu. Bitan je njegov stav, njegova želja i njegova volja. Do utorka ima još vremena", poručio Miroslav Đukić. Partizanov strateg Miroslav Đukić zadovoljan je igrom ekipe, ali videlo se to u razgovoru s… »
Zbog ovoga Leonardo nije u protokolu...

Zbog ovoga Leonardo nije u protokolu...

Mondo 22.07.2017
Trener Miroslav Đukić u izjavi uoči meča za TV Arena Sport objasnio zbog čega Brazilac odsustvuje. Foto: MN Press Najbolji fudbaler Partizana iz prošle sezone nije ne samo u startnih 11, nego ni u protokolu za prvi meč prvenstva u novoj sezoni… »
Đukić objasnio zašto nema Leonarda

Đukić objasnio zašto nema Leonarda

Sportske.net 22.07.2017
Miroslav Đukić je pred početak utakmice za Arenasport televiziju objasnio izostanak Leonarda u utakmici protiv Mačve. Danas se pojavila informacija da Leonardo nije u sastavu tima za utakmicu protiv Mačve, nema ga ni na klupi, a pored toga pojavila… »
Šta je sa Leonardom? Đukić kaže - nije bio na treningu

Šta je sa Leonardom? Đukić kaže - nije bio na treningu

Mozzart sport 22.07.2017
Da li su u pitanju nove komplikacije sa Brazilcem? Brazilca Leonarda nema u protokolu utakmice sa Mačvom na otvaranju sezone u Superligi. Kako je rekao trener crno-belih Miroslav Đukić pred početak meča u Humskoj razlog za to je izostanak prvotimca… »
Leonardo se ne smiruje, Đukić: Ne igra jer se nije pojavio na treningu

Leonardo se ne smiruje, Đukić: Ne igra jer se nije pojavio na treningu

Večernje novosti 22.07.2017
Brazilski ofanzivac je svoje nezadovoljstvo počeo da iskazuje i na terenu. Nezvanično se može čuti da došlo i do sukoba sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim. Začudili su se mnogi kada su u protokolu za prvi prvenstveni meč Partizana videli da… »

Vesti dana »