Povezane vesti
Borjan potpisao i odmah iznenadio zvezdaše: Možda bude još prelazaka iz Partizana u Zvezdu! (foto)
Hot sport 24.07.2017
Nakon što je Filip Manojlović napustio Crvenu zvezdu i otišao u Hetafe, crveno-beli su pronašli prvog čuvara mreže u liku Milana Borjana, reprezentativca Kanade, koji je zadužio dres sa brojem 92. – Drago mi je što sam postao golman Zvezde. Već… »
Borjan uzeo Zvezdin 82: U formi sam, počinjem da branim od četvrtka
Mozzart sport 24.07.2017
„Nije u životu sve u novcu“, kaže novi golman crveno-belih. Otišao je Filip Manojlović u Hetafe, ostali su Damir Kahriman i mladi Aleksandar Stanković, a od danas za mesto „jedinice“ u Crvenoj zvezdi - sa velikim izgledima da baš on bude… »
Borjan: "Ja sam iz Knina, ispunio mi se san dolaskom u Zvezdu"
Sportske.net 24.07.2017
Zvezda dobila iskusnog golmana, kome se ispunio san dolaskom u Zvezdu. Crvena zvezda je i zvanično dobila novog golmana, pošto je kanadski reprezentativac Milan Borjan danas potpisao trogodišnji ugovor i, kako kaže, ispunio životni san. "Već 16… »
Borjan: Rođen sam u Kninu, a tamo smo svi bili zvezdaši
Vesti online 24.07.2017
Prvi golman reprezentacije Kanade Milan Borjan rekao je danas da mu se dolaskom u Crvenu zvezdu ispunila životna želja i da mu finansijski faktor nije bio važan. - Drago mi je što sam postao golman Zvezde. Već 16 godina putujem po svetu, bio sam u… »
Borjan po dolasku u Zvezdu: Nije sve u finansijama
Mondo 24.07.2017
"Već 16 godina putujem po svetu, bio sam u Argentini, Bugarskoj, Rumuniji i drugim zemljama, svi znaju za Crvenu zvezdu", ističe novi golman crveno-belih. Foto: MN Press Filip Manojlović je otišao u Hetafe, a zamena je brzo stigla. Posle završenih… »
Vesti dana »
uživo Skupština Srbije usvojila budžet za 2025. u načelu, opozicija ne učestvuje u sednici
NIN pre 23 minutajoš 43 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 23 minutajoš 35 povezanih
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 41 minutajoš 16 povezanih
Bivši reprezentativac Srbije imao neočekivanu poruku: Bio grub prema Zvezdi, sad želi da Štutgart pobedi u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih