Povezane vesti

Pooštrava se naplata ekološke takse, formiraju se posebni timovi

Pooštrava se naplata ekološke takse, formiraju se posebni timovi

RTS 02.08.2017
Država je pokrenula upravni postupak protiv 100 domaćih i stranih preduzeća jer ne plaćaju ili duguju ekološku taksu i naknade, potvrđeno je RTS-u u Ministarstvu poljoprivrede u čijoj je nadležnosti donedavno bio resor zaštite životne sredine… »
Otkrivamo: Ovaj ministar će naterati NIS da plati devet miliona evra na ime ekološke takse

Otkrivamo: Ovaj ministar će naterati NIS da plati devet miliona evra na ime ekološke takse

Blic 02.08.2017
Država je pokrenula upravni spor protiv svih kompanija koje ne plaćaju ekološku taksu na proizvodnju i uvoz maziva, uključujući i NIS, saznaje „Blic”. Ovaj postupak je u nadležnosti Upravnog suda, a proceduru je aktivirao tim ministra Branislava… »
Nedimović: Upravni spor i protiv NIS zbog ekološke takse

Nedimović: Upravni spor i protiv NIS zbog ekološke takse

RTV 02.08.2017
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da je pokrenut upravni spor protiv svih koji nisu plaćali ekološku taksu, uključujući i NIS. "Ja više ne vodim sektor ekologije, ali nisam u amanet ovaj slučaj ostavio svom nasledniku… »
Pokrenut spor protiv NIS-a jer nije plaćao ekološku taksu

Pokrenut spor protiv NIS-a jer nije plaćao ekološku taksu

Radio 021 02.08.2017
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da je pokrenut upravni spor protiv svih koji nisu plaćali ekološku taksu, uključujući i kompaniju NIS. "Ja više ne vodim sektor ekologije, ali nisam u amanet ovaj slučaj ostavio svom nasledniku… »
Nedimović: Svi zagađivači moraju da plate taksu, pa i NIS

Nedimović: Svi zagađivači moraju da plate taksu, pa i NIS

N1 Info 02.08.2017
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da je pokrenut upravni spor protiv svih koji nisu plaćali ekološku taksu, uključujući i kompaniju NIS. "Ja više ne vodim sektor ekologije, ali nisam u amanet ovaj slučaj ostavio svom nasledniku… »

Vesti dana »