Povezane vesti

Na takse i čekanje u redovima za dokumenta potrošimo godišnje tri miliona sati i dva miliona evra, ali sada je tome došao kraj

Blic subota, 12. avgust 2017.
- Očekujem prve rezultate već za dva do tri meseca. Građani više neće biti kuriri od šaltera do šaltera, već će država to raditi za njih po službenoj dužnosti - ističe za “Blic” doc. dr Mihailo Jovanović, direktor novoformirane vladine Kancelarije za IT i e-upravu.
Najnovije telo izvršne vlasti zaduženo je za razvoj informacionih tehnologija i elektronske uprave, a počelo je ove nedelje sa radom. - Trenutno imamo situaciju da ako neko hoće da promeni prezime, mora prvo to da učini kod... »

Direktor Kancelarije za IT: Građani više neće biti kuriri od šaltera do šaltera

Radio 021 subota, 12. avgust 2017.
Direktor novoformirane vladine Kancelarije za IT i e-upravu Mihailo Jovanović izjavio je da prve rezultate rada kancelarije očekuje već za dva do tri meseca i da građani više neće biti "kuriri" od šaltera do šaltera, već će država raditi za njih po službenoj dužnosti.
On je, za "Blic", podsetio da se do sada godišnje izdavalo više od tri miliona izvoda iz matične knjige rođenih, venčanih i umrlih. "Neka je svaki građanin na čekanje u redu potrošio samo sat vremena, to znači da ćemo na ovaj... »

Jovanović:Država će građanima uštedeti vreme i pare

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Jovanović:Država će građanima uštedeti vreme i pare
BEOGRAD - Direktor novoformirane vladine Kancelarije za IT i e-upravu Mihailo Jovanović izjavio je da prve rezultate rada kancelarije očekuje već za dva do tri meseca i da građani više neće biti "kuriri" od šaltera do šaltera, već će država raditi za njih po službenoj dužnosti.
Jovanović je, za izdanje "Blica", podsetio da se do sada godišnje izdavalo više od tri miliona izvoda iz matične knjige rođenih, venčanih i umrlih. "Neka je svaki građanin na čekanje u redu potrošio samo sat vremena, to znači da... »
©2017 Netmark d.o.o.