Повезане вести
Ђорђевић: Гледамо у свој тањир, али треба нам утакмица на једну лопту
Спортски журнал 13.08.2017
Селектор Србије Александар Ђорђевић рекао је да утакмица против Грчке не може да буде право мерило, јер ривал у другом полувремену није пружио достојан отпо. - Мислим да је Грчка мало више осетила утакмицу од синоћ. Морамо да… »
Селектор Грчке: Жао ми је Србије!
Хот спорт 13.08.2017
Селектор кошаркашке репрезентације Грчке Костас Мисас рекао је да жали што Србија није имала достојног ривала. – Жао ми је српског тима. Ми нисмо били на нивоу, нисмо пружили Србији добар тест, али смо ми ипак били на добром… »
Александар Ђорђевић: Ево због чега против Грка нису играли Тео и Радуљица
Хот спорт 13.08.2017
Србија је синоћ на ‘Трофеју Београда’ до ногу потукла Грчку 93:61, Хелени нису играли у најјачем саставу, али није ни Србија, фалила су два веома важна играча. Демолирала је Србија селекцију Грчке, али како сам селектор… »
Мисас: Жао ми је Србије, није имала достојног ривала
Бета 13.08.2017
Селектор кошаркашке репрезентације Грчке Костас Мисас рекао је да жали што Србија није имала достојног ривала. "Жао ми је српског тима. Ми нисмо били на нивоу, нисмо пружили Србији добар тест, али смо ми ипак били на добром… »
Ђорђевић: Поштујемо сваког, али се не бојимо никог
Вести онлине 13.08.2017
Убедљјива победа репрезентације Србије у дуелу са Грчком на "Трофеју Београда" свакако је разлог за задовољство селектора нашег тима Александра Ђорђевића, али је додао да се обе екипе још увек спремају за оно најважније. -… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Глас Зајечара пре 44 минутајош 2 повезане

Како је новосадски студент, а како Кристијан Голубовић изведен из затвора да испрати родитеља: Сахрана достојанства
Луфтика пре 1 сатјош 4 повезане