Povezane vesti

Đorđević: Gledamo u svoj tanjir, ali treba nam utakmica na jednu loptu

Sportski žurnal nedelja, 13. avgust 2017.
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da utakmica protiv Grčke ne može da bude pravo merilo, jer rival u drugom poluvremenu nije pružio dostojan otpo
- Mislim da je Grčka malo više osetila utakmicu od sinoć. Moramo da budemo pošteni prema svemu i ne treba da gledamo statistiku i rezultat. Ovo su trening utakmice, radimo, spremamo se... - rekao je Đorđević novinarima posle... »

Selektor Grčke: Žao mi je Srbije!

Hot sport nedelja, 13. avgust 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Kostas Misas rekao je da žali što Srbija nije imala dostojnog rivala. – Žao mi je srpskog tima. Mi nismo bili na nivou, nismo pružili Srbiji dobar test, ali smo mi ipak bili na dobrom testu – rekao je Misas. Srbija je sinoć pobedila Grčku sa 93:61 u prvoj... »

Aleksandar Đorđević: Evo zbog čega protiv Grka nisu igrali Teo i Raduljica

Hot sport nedelja, 13. avgust 2017.
Srbija je sinoć na ‘Trofeju Beograda’ do nogu potukla Grčku 93:61, Heleni nisu igrali u najjačem sastavu, ali nije ni Srbija, falila su dva veoma važna igrača. Demolirala je Srbija selekciju Grčke, ali kako sam selektor Aleksandar Đorđević kaže, ne sme se previsoko leteti, ovo su samo trening... »

Misas: Žao mi je Srbije, nije imala dostojnog rivala

Beta nedelja, 13. avgust 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Kostas Misas rekao je da žali što Srbija nije imala dostojnog rivala. "Žao mi je srpskog tima. Mi nismo bili na nivou, nismo pružili Srbiji dobar test, ali smo mi ipak bili na dobrom testu", rekao je Misas. Srbija je sinoć pobedila Grčku sa 93:61 u prvoj... »

Đorđević: Poštujemo svakog, ali se ne bojimo nikog

Vesti online nedelja, 13. avgust 2017.
Ubedljjiva pobeda reprezentacije Srbije u duelu sa Grčkom na "Trofeju Beograda" svakako je razlog za zadovoljstvo selektora našeg tima Aleksandra Đorđevića, ali je dodao da se obe ekipe još uvek spremaju za ono najvažnije.
- Nemam mnogo da dodam, osim ono to sam rekao u svlačionici, da je sutrašnja utakmica jako važna, protiv fizički spremne Crne Gore. Mislim da je Grčka možda malo fizički osetila utakmicu od sinoć. Treba da budemo pošteni o svemu... »
©2017 Netmark d.o.o.