Dokle su granice "nezvaničnog"? / VIDEO

Dokle su granice "nezvaničnog"? / VIDEO

B92 nedelja, 13. avgust 2017.
B92: Dokle su granice "nezvaničnog"? / VIDEO
Poseta izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvida Mekalistera Beogradu donela je i razjašnjenje šta Brisel smatra prioritetima u razgovorima sa Srbijom.
Ipak, to nije došlo od Mekalistera, već od predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je istakao da se za Brisel problem vladavine prava nalazi tek na trećem mestu, posle kosovskog problema, odnosno relacija koje Beograd ima sa,... »

Predsednik Aleksandar Vučić: Za članstvo u EU su ključna tri uslova, a najvažniji je Kosovo

Press nedelja, 13. avgust 2017.
Predsednik Srbije je, odgovarajući na pitanje šta ga najviše brine po pitanju vladavine prava, rekao da su ključne oblasti na putu ka EU tiču Kosova i Metohije, potom spoljne politike i tek potom vladavine prava, a da ga "glava najviše boli" po pitanju odnosa Beograda i Prištine.
Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne deli stav predsedavajućeg spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta i izvestioca za Srbiju Dejvida Mekalistera da je za Evropsku uniju... »

Mekalister: Sredite vladavinu prava Vučić: Prvo Kosovo, pa Rusija!

Kurir nedelja, 13. avgust 2017.
Nakon jučerašnjeg sastanka sa Dejvidom Mekalisterom, izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju, predsednik Aleksandar Vučić rekao je da se ne slaže sa njegovim stavom da je vladavina prava ključna oblast za napredak Srbije na putu ka članstvu u EU. - Ključno pitanje je Kosovo, a drugo ključno je... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.